Ella Dvornik
 Instagram
Mame se slažu

Ella 'zapjevala' poznati hit i oduševila: 'Hajdemo biti iskrene, kad djeca zaspu, sve to radimo'

Mlada majka i jedna od najvećih influencerica nasmijala je svoje pratitelje iskrenim priznanjem i prikazom kako izgleda jedan tipičan dan balkanske majke.

Naša poznata influencerica i majka koja vrlo iskreno sa svojim pratiteljima dijeli crtice iz svakodnevnog života Ella Dvornik i ovog je puta oduševila javnost. Blagdanski vikend koji provodi u najužem krugu obitelji sa suprugom Charlesom i kćerkicama Balie i Lumi Ella je ispunila šarenim pisanicama i slatkišima. Barem u onom 'dječjem' dijelu dana.

Kako je objasnila prihvatila je Instagram izazov naziva #MajkeTiChallenge u kojem je zajedno s influencericama s Balkana snimila video koji otkriva kako izgleda život balkanske majke iza kamera.

"Spojila sam se s divnim mamama iz regije za ovaj video jer budimo realni, nitko nema razloga da sada bude sređen! Nadam se da ste svi doma i u najneglamuroznijem izdanju", kazala je Ella koja se u kolažu videa pokaže u raščupanom izdanju sa starijom Balie na rukama.

View this post on Instagram

Ajmo bit iskrene

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Osim što je #MajkeTiChallenge oduševio Elline brojne pratitelje, ona nije stala na tome. Krajem dana objavila još jedan, uz riječi: "Ajmo biti iskrene!"

U njemu Ella nazdravlja s limenkom pive uz riječi - kad djeca zaspu. A ono što je posebno nasmijalo njene pratitelje je pjesma u pozadini na koju pjeva. Riječ je o poznatom hitu "Volim piti i ljubiti" kojeg je napisao i otpjevao Siniša Vuco.

Pročitajte i:

Linker
25. travanj 2024 08:08