Davor Matota
Slave danima

Elli i Charlesu stiže prinova: Zbog sretne vijesti javila se i baka Danijela

Influencerica Ella Dvornik sve je iznenadila Instagram objavom kojom je najavila da će njihova Balie Dee postati velika sestra, a prinovi u obitelji Dvornik-Pierce osobito se veseli i baka Danijela.

Poznata influencerica Ella Dvornik na svoj osebujan način objavila je radosnu vijest da čeka drugo dijete. U neodoljivom videu gdje plešu od sreće presretni roditelji objavili su novosti cijelom svijetu, a pleše i njihova kćerkica Balie Dee. Ella je napisala "Više ljubavi, manje sna. Spring 2020, a uz lavinu čestitara javila se i ponosna baka Danijela.

"Ja već znam i pripremam se, uvela sam dva treninga dnevno da to mogu izdržati", napisala je Danijela, a svi su joj poručili da je "baka i pol". Od pet godina veze, Ella i Charles Pierce su tri proveli u zarukama, a rado se prisjećaju kako su se upoznali.

"Naše upoznavanje nije bilo ljubav na prvi pogled, naša je veza bila skoro proračunata i taktička. Nakon svih veza koje smo prošli, odlučili smo da je vrijeme da si sami iskrojimo sudbinu i kad smo se upoznali iznijeli smo sve na stol i zajedničkim snagama odlučili da ćemo skupa, trudom, jedan drugome biti ono što nam treba. Nit' sam ja bila uredna i čista kao što je on, nit' je on bio opušten i spontan kao što sam ja. Nismo bili savršeni jedno za drugo, ali smo se godinama trudili da to postanemo. Kad mi netko kaže "Blago vam se, baš ste se našli", ja uvijek pomislim "Nismo", zaključila je Ella koja je s Charlesom ove godine pobjegla u Las Vegas gdje su se vjenčali, a sredinom studenog ih čeka još jedno slavlje - 2. rođendan njihove Balie Dee koja će još samo kratko biti jedinica.

Linker
20. travanj 2024 13:53