TIMMIE/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
Stigla prinova

Ellie Goulding rodila prvo dijete! Njezin ponosan suprug objavio sretnu vijest i sve zamolio nešto vrlo važno

Nakon što je pred britanskim tabloidima u potpunosti uspjela sakriti svoju trudnoću, slavna pjevačica, koja je medeni mjesec provela na Hvaru, na svijet je donijela prvo dijete.

Nakon što je pred britanskim tabloidima u potpunosti uspjela sakriti svoju trudnoću, slavna pjevačica, koja je medeni mjesec provela na Hvaru, na svijet je donijela prvo dijete.

Britanska pop pjevačica Ellie Goulding i njezin suprug Caspar Jopling dobili su prvo dijete. Sretnu vijest objavio je u nedjelju upravo Jopling i to na svom Instagram storyju.

Čitajte i: Trudnoću je uspjela zatajiti do samog kraja! Lijepe vijesti slavnu pjevačicu su potpuno zatekle

"Mama i beba su zdrave i sretne. Izuzetno sam zahvalan. Nikad ne obraćam pozornost na zanimanje javnosti koje dolazi s Ellienim poslom. Ali tijekom ovog čarobnog i osobnog trenutka zaista bismo cijenili mogućnost uživanja u našoj privatnosti", poručio je trgovac umjetninama.

On i njegova supruga uspjeli su tijekom cijele njezine trudnoće kriti da postaju roditelji pa je vijest o bebi zaprepastila njihove fanove i ostatak javnosti. Poslovično učinkoviti britanski tabloidi u njezinom su slučaju zakazali sve dok potkraj veljače ove godine nije sama objavila da je u već 30. tjednu trudnoće.

"Još malo i postat ću mama. Još uvijek imam čudan osjećaj dok naglas izgovaram te riječi", rekla je tada Goulding, dodavši da joj je u maskiranju trudnoće pomogla zima. Naime, nosila je široke kapute koji su sakrili trudnički trbuh, a zbog epidemioloških mjera rijetko je kamo išla ili primala posjete.

image
Poznata pjevačica uspjela je sakriti skoro cijelu trudnoću zahvaljujući širokim kaputima.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Odrasla je u teškom siromaštvu, uz očuha kojeg je mrzila: Trudna glazbenica godinama ne priča s majkom

Ellie i Caspar upoznali su se 2017. i to preko princeze Eugenie te su godinu dana kasnije i zaručili. Njihovo vjenčanje u kolovozu 2019. bilo je zaista čarobno. Ellie je nosila čak četiri vjenčanice, a ceremoniji je prisustvovala britanska krema, uključujući i neke članove kraljevske obitelji.

Medeni mjesec par je proveo upravo u Hrvatskoj i to na Hvaru, čime se pjevačica pohvalila i na društvenim mrežama. Ellie je prije nekoliko mjeseci objasnila zašto se tako dugo skrivala trudnoću.

"Trebalo mi je vremena da to procesuiram. Prošle godine izdala sam album "Brightest Blue", završila sam s pisanjem prve knjige "Calmer, Fitter, Stronger", rekla je pjevačica koja je u srpnju 2020. izbacila svoj četvrti studijski album, a u rujnu će objaviti svoj fitness vodič.

Linker
26. travanj 2024 19:53