Darko Tomas / CROPIX
HIT na internetu

Emocije frcaju - Severina se prisjetila legendarne snimke nastale prije točno 20 godina

'Djevojka sa sela' bila je himna brončane generacije hrvatske reprezentacije sa Svjetskog prvenstva 1998. koju je Severina dočekala pri povratku u Zagreb, a danas je videom na svom Instagramu mlađim Vatrenima poželjela sreću uoči sraza s Englezima.

Pjevačicu Severinu Kojić također trese navijačka groznica zbog koje se prisjetila velike časti kada je prije 20 godina bila na dočeku Vatrenih iz 1998. godine. Njezina pjesma "Djevojka sa sela" bila je svojevrsna himna naše reprezentacije koja je osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, a sada novu generaciju Vatrenih bodri u borbi za novi povijesni rezultat.

'Na današnji dan prije 20 godina pobijedili smo Nizozemsku na Svjetskom prvenstvu i osvojili treće mjesto. Ovo je doček Hrvatske nogometne reprezentacije ‘98. Gledajući sad ovaj snimak, osjećam čast i ponos što su izabrali ‘Djevojku sa sela’ za njihovu himnu. Večeras svim srcem uz Vatrene, uz želju da ih dočekamo kao svjetske prvake, koje god mjesto osvojili. Bravo momci, vi ste ponos naše zemlje!', objavila je uz legendarni snimak gdje pjeva uz Davora Šukera, Igora Štimca, Darija Šimića i ostale euforične Vatrene kao i uz trenera Miroslava Ćiru Blaževića.

Linker
18. travanj 2024 21:42