ODLAZAK

Emotivan oproštaj Messijeve žene Antonele: ‘Toliko je emocija koje su ostavile trag u našim životima...‘

Vijest o nogometaševom odlasku iz Barcelone iznenadila je sportski svijet, a o svemu se odlučila oglasiti i njegova supruga Antonela Roccuzzo, koja mu je na kraju poručila kako ga voli te će s njime ići gdje god treba.

Jedno veliko poglavlje u životu zatvorio je možda i najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi odlaskom iz španjolskog nogometnog kluba Barcelona. Vijest je to koja je potresla sportski svijet, a stotine navijača kluba slilo se na stadion Camp Nou u Barceloni gdje su mirno prosvjedovali protiv njegovog odlaska iz kultnog kluba, kojeg je najavio na konferenciji za mediji gdje nije mogao suspregnuti suze. Otišao je nakon 21 godinu, a emotivan oproštaj pratila je i njegova obitelj iz prvih redova.

Supruga Antonela Roccuzzo posvetila mu je i objavu na društvenim mrežama gdje je napisala na koji način ona gleda na suprugov odlazak iz Barcelone.

"Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima", napisala je Antonela u objavi fotografije. Sa suprugom i trojicom sinova Thiagom, Mateom i Cirom pozirala je ispred brojnih trofeja koje je Messi kroz sve ove silne godine osvojio sa svojim suigračima.

Čitajte i: Odmor nakon poraza: Lionel Messi uživa na Ibizi sa svoja tri sina

Uvijek zajedno

"A s obitelji kao bazom opet ćemo izaći na teren, jači nego ikad...idemo kamo god, idemo zajedno, ali uvijek idemo naprijed. Volim te, ljubavi", napisala je Antonela. U samo 12 sati od objave prikupila je više od dva milijuna lajkova i na desetine tisuća komentara. O svemu se na društvenim mrežama oglasio i Messi.

image
Vjenčali su se 2017. godine, a zajedno su od 2009.
SPLASH/PROFIMEDIA

"Volio bih otići na drugačiji način, ali pretpostavljam da oproštaj nikada ne može biti lijepa stvar. Volio bih ostati ovdje. Učinio sam sve s tim ciljem i na kraju se to nije dogodilo. Imam samo riječi zahvale svima koji su bili uz mene toliko godina u klubu. A za navijače, koji su mi dali svu svoju ljubav i koju sam im pokušao vratiti - dao sam sve za ovaj dres. Odlazim. Vidimo se opet", napisao je uz fotografije s konferencije za medije gdje su prisustvovali i njegovi suigrači.

Čitajte i: 'Luka, ovaj osmijeh mog djeteta ti nikada nećemo zaboraviti': Pogledajte kako Modrić bodri Šimuna, dječaka Lavljeg srca

image
Na konferencije za medije Lionel Messi nije mogao suspregnuti suze.
PAU BARRENA AFP

Iz katalonskog diva Messi će navodno otići u Paris Saint-Germain, no to još nije htio potvrditi. Na pitanje novinara kako će Barcelona izgledati bez njega, dao je diplomatski odgovor.

"Doći će neki novi igrači. Ovaj klub je važniji od bilo koje osobe. U počeku će biti čudno, ali ljudi će se naviknuti. Ima Barcelona sjajnu momčad, sjajne igrače", rekao je Messi. Jedna era kluba je završena, no vrijeme je za početak nove, bez Messija...

Linker
25. travanj 2024 00:46