sretna bubreg-godišnjica!

Emotivna čestitka bratu: Zvijezda 'Moderne obitelji' slavi godišnjicu od teške operacije koja joj je spasila život

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Moderna obitelj' od devete godine života muku muči s displazijom bubrega. Prije dvije godine završila je na drugoj transplantaciji bubrega, kojega joj je donirao njezin brat, a sada je slatkom porukom obilježila taj dan i zahvalila bratu što joj je spasio život.

"Prije dvije godine moj voljeni brat mi je poklonio dar života. Hvala ti na tome što mi nisi dao samo j***ni bubreg, već za sve što radiš za mene. Volim te puno, sretna bubreg-godišnjica!", napisala je 28-godišnja Sarah Hyland na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.

Na prvu operaciju presađivanja bubrega išla je 2012. godine i tada je donator bio njezin otac. Dvije godine nakon operacije njezino tijelo ga je odbacilo. Njezin mlađi brat Ian (24) donirao joj je drugi bubreg pet godina nakon toga te je također obilježio ovaj za njih poseban dan čestitkom na društvenim mrežama. "Jako sam sretan što živiš svoje snove i što je ispred tebe nevjerojatan život. Ponosan sam što sam tvoj brat, volim te seko", napisao je Ian.

Glumica poznata po ulozi Haley u seriji "Moderna obitelj" nedavno je kazala kako misli da se sve događa s razlogom i kako ju je borba s bolesti samo učinila jačom. Nekoliko dana prije druge transplantacije upoznala je svog dečka, sadašnjeg zaručnika Wellsa Adamsa s kojim sada planira vjenčanje. "Vidio me u mom najgorem izdanju. Bio je uz mene kroz svu moju patnju. Zato se osjećam najljepšom u njegovim očima, jer me on još uvijek smatra divnom nakon svega toga", kazala je jednom prilikom.

Linker
15. travanj 2024 20:07