Dobri ljudi

Emotivna Nikolina Pišek nije mogla sakriti koliko ju je pogodila gesta najbližih susjeda

Bivša voditeljica, koja je početkom svibnja postala udovica nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića, objavila je pismo kojem se nije nadala.

Poznati srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, iznenada je preminuo prije mjesec dana, a njegova supruga Nikolina Pišek doživjela je niz neugodnosti nakon njegove smrti.

Međutim, osmijeh na lice joj je ovih dana vratila dirljiva gesta susjeda koji je ostavio buket cvijeća pred njenim vratima i poželio sreću njoj i kćerkici Uni s kojom posljednjih dana boravi na zagrebačkoj adresi.

Iznenađena Pišek u emotivnoj objavi napisala je koliko ju je dirnulo cvijeće na pragu: "Kada te dočeka pred vratima buket od susjeda za rastanak…"

''Hvala što si bila predivna susjeda i što je ovo malo vremena koje si tu bila dovoljno da se u tebi prepoznaju najljepše čovjekove osobine'', dodao je anonimni susjed te poručio na samom kraju: "Ako vas više ne sretnem objema vam želim sve najbolje. Neka vam ovaj skromni buketić uljepša preostale dane ovdje'', stoji u pismu.

image

Nikolina Pišek od susjeda je dobila buket cvijeća i pismo koje joj je vratilo osmijeh na lice

SCREENSHOT INSTAGRAM

Čitajte i: Nikolina Pišek prvi se put oglasila nakon tragične smrti supruga: 'Grozno se osjećam, teško mi je'

Podsjetimo, na prvu je izgledalo da voditeljica veliki oslonac i utjehu ima u svom svekru, poduzetniku Viktoru Ristoviću. Međutim, vrlo brzo postalo je jasno da stariji Ristović nema namjeru sa snahom dijeliti obiteljsku imovinu. A nakon što je Pišek za medije potvrdila da joj Vidojev otac duguje njegovu ostavštinu, sve je preraslo u jedan veliki sukob i medijsko razvlačenje.

Neutješna voditeljica je na društvenim mrežama tek nakon mučne trakavice sa svekrom progovorila kako se osjeća nakon smrti supruga.

"Misliš da će te netko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe... i onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće", poručila je Pišek ispod fotografije na kojoj se čvrsto grli s kćerkicom Unom te dobila poruke podrške od pratitelja.

Linker
16. travanj 2024 22:53