49.svjećica na torti

Emotivnim riječima o roditeljima Bojana Gregorić Vejzović na svoj rođendan sve raznježila

Emocije su preplavile glumicu na njezin 49. rođendan pa se uz nježne riječi prisjetila djetinjstva i odnosa s roditeljima koji su se nedugo nakon njezina rođenja razveli.

"Vremeplovom unazad, kad smo iz rodilišta mama i ja stigle u rodnu kuću, i prva zajednička fotka našeg trija, s mjesec i jedan dan", piše uz fotografiju emotivna Bojana. Nastavlja riječi posvećivati svojim roditeljima, nagrađivanoj glumici Božidarki Frajt i filmskom producentu Borisu Gregoriću.

"Nisu bili dugo u braku, no zadnja fotografija govori sve o njihovom odnosu, tada već rastavljenih roditelja kada su slavili moj treći rođendan. Iznalazili su način zbog moje dobrobiti! Naravno da je bilo i nesuglasica; ali većinu problema zapravo su rješavali međusobnim poštovanjem. Hvala im za to! Naše nasljeđe je njihov odnos prema nama, njihov odnos međusobno i prema ljudima oko njih. Karakter oblikujemo i životnim okolnostima koje bi nas zadesile, zapravo to trebamo uvijek imati na umu zbog svoje djece. Život možemo razumjeti kada ga gledamo unazad, no moramo živjeti gledajući naprijed...Sretna i zahvalna na svim životnim iskustvima danas brojim 49!...već", piše Bojana koja je nakon razvoda roditelja ostala živjeti s majkom.

Čitajte i: Bojana se i tijekom teškog perioda zna našaliti: ‘Ja se posla nikad nisam bojala, primamo ponude‘

"Živjeli smo skromno i sretno. Mama je bila velika zvijezda, ali je ponekad bila i godinama bez posla. Svoju mamu obožavam kao osobu i kao umjetnicu", otkrila je jednom prilikom glumica koja se pohvalila kako joj roditelji nakon razvoda imali sjajan odnos. Iako su oboje bili u filmskoj industriji, Bojanu su držali podalje lažnog glamura i željeli da odrasta poput svih drugih djevojčica, bez ikakvih privilegija i pod povećalom javnosti.

Takav je odgoj i Bojana prenijela na svoju djecu, Raula i Zoe koju ima s glumcem Enesom Vejzovićem.

Linker
05. travanj 2024 23:25