Profimedia, AKM-GSI
MJESEC DANA NAKON ROĐENJA

Enrigue Iglesias i Anna Kurnjikova: Trudnoću su skrivali do kraja, a sada su prvi put pokazali blizance

Iako su mnogi mislili kako poznati par, koji ne voli previše otkrivati o sebi, nikada neće podijeliti nikakve detalje o svojim blizancima - mjesec dana nakon rođenja, stigle su prve fotografije.

U prosincu prošle godine svi su ostali iznenađeni viješću da su glazbenik Enrique Iglesias (42) i njegova dugogodišnja djevojka Anna Kurnjikova (36) prvi put postali roditelji. Poznati par svoj privatan život i inače skriva od javnosti, ali mnoge je iznenadilo što su tu vijest uspjeli sakriti do samog kraja. Bivša tenisačica je u prosincu rodila djevojčicu i dječaka kojima su nadjenuli tradicionalna imena – Lucy i Nicholas.

Iako su sretne vijesti o trudnoći uspjeli sakriti do rođenja blizanaca, par nije mogao odoljeti a da ne podijeli svoju sreću s pratiteljima na Instagramu - i to točno mjesec dana nakon njihovog rođenja. Enrique Iglesisas i Anna Kurnjikova podijelili su prve fotografije blizanaca. Doduše, svaki je pozirao s jednim od njih te su uz fotografije napisali samo "Moje sunce".

Enrique i anna su se na snimanju njegovog spota za pjesmu "Escape" i zajedno su još od 2001. godine, a prošle godine su krenula šuškanja da su se napokon vjenčali. Veliki prsten na njezinoj ruci, koji je pokazala lani, mnogima je bio dokaz da su se vjenčali u tajnosti, ali je španjolski pjevač sve opovrgnuo kada je ovog ljeta izjavio kako se njih dvoje još ne planiraju vjenčati te da već, ionako, žive poput bračnog para.

Linker
23. travanj 2024 19:06