Goran Višnjić i supruga Eva
 Nate Beckett / Splash News
Obiteljski izlazak

Eva i Goran Višnjić u izlasku sa svojih troje prekrasnih mališana

Hrvatskiu glumac svjetske slave i njegova supruga sa svojih su troje djece uveličali društveno događanje s plemenitim ciljem.

I dok su Goran i osobito Eva Višnjić u izlasku blistali u tamnim toaletama, djeca su izgledala vrlo ljupko i svečano u bijelim košuljicama. Dobrog raspoloženja nije im nedostajalo, što je slavni glumac i potkrijepio riječima koje je napisao pokraj obiteljske fotografije koju je objavio na svom Instagram profilu.

'Ovaj smo vikend podržali Wild SOS organizaciju, hvalevrijednu organizaciju koja s malo sredstava radi tako velike stvari. I naša prijateljica dr. Jennifer Conrad, utemeljiteljica Paw projekta prepoznata je po svom zapaženom radu u veterinarstvu, u radu s divljim životinjama. Uvijek sam nadahnut i oduševljen ovakvim susretima. I naša djeca su se odlično zabavila, živa glazba bila je odlična, a hrana izvrsna. Jedino nam je nedostajala Lana, ali brzo će i praznici...', napisao je hrvatski glumac koji se može pohvaliti svjetskom slavom. I Eva i Goran veliki su ljubitelji životinja i pravi borci za njihova prava, a ovaj put željeli su ukazati na ugroženost slonova i Indiji.

Goran i Eva Višnjić žive u Los Angelesu. Prije deset godina postali su roditelji dječačića Tina kojeg su posvojili. Nekoliko godina kasnije, 2011., su uz pomoć surogat majke dobili i drugo dijete, sina Viga Lea, a dvije godine potom posvojili su i djevojčicu Sofiju Vivien. Izvanbračnu kćer Lanu Goran je dobio prije deset godina sa Šibenčankom Mirelom Rupić.

Linker
19. travanj 2024 06:04