najbolje prijateljice

Eva Longoria otkrila što će ona i slavna dizajnerica nositi na vjenčanju njezinog sina

Glumica je već u nekoliko navrata nosila kreacije koje joj je dizajnirala ili pomogla odabrati upravo Victoria Beckham, dizajnerica i jedna od njezinih najboljih prijateljica, u čiji ormar ulazi bez pitanja - kada god želi!

Do vjenčanja najstarijeg sina nogometne legende Davida Beckhama, Brooklyna i njegove zaručnice Nicole Peltz ostalo je još vrlo malo, a poznata obitelj već mjesecima je u pripremama za ovaj važan dan. Vjenčanje je već nekoliko puta odgođeno zbog koronavirusa, no sada mladi par više ništa ne sprječava da stanu pred oltar.

Mama i dizajnerica Victoria Beckham sigurno je već izabrala što će nositi na sinovu vjenčanju, a njezina dobra prijateljica, poznata 'Očajna kućanica' Eva Longoria otkrila je za magazin People da će na vjenčanju uskladiti svoj outfit s Victorijinim.

Osim toga, upravo će Vicky Evu "opremiti" za vjenčanje jer je to radila u mnogim prilikama. "Samo uđem u njezin ormar i kažem da mi treba haljina. Obično mi ona kaže što da odjenem. Jednom me pitala sviđa li mi se više crna ili zelena haljina, na što sam rekla crna, a ona odgovorila: 'Super, dakle, zelena'", ispričala je glumica.

image

Victoria i Eva druže se već godinama.

SHIRLEY, BUHL/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Beckhamov sin se uskoro ženi: Pripreme su u punom jeku, a evo i sočnih detalja

Na vjenčanju se očekuje mnogo poznatih gostiju među kojima će biti i Eva, što ne čudi jer su ona i Victoria već godinama prijateljice, a glumica je čak i kuma i njihovoj kćeri Harper. Upravo je Victoria dizajnirala haljinu za Evino vjenčanje s Joseom 'Pepeom' Antoniom Bastonom 2016. godine.

"Zamolila sam Victoria da mi napravi haljinu jer sam htjela da bude posebna i znala sam da će je ona napraviti s ljubavlju. Bila je i jedna od mojih svjedokinja na vjenčanju. Bila je toliko slatka. Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica", rekla je Eva jednom prilikom za Hello! Magazine.

Vjenčanje Brooklyna i Nicole održat će se 9. travnja na luksuznom obiteljskom imanju Nicolinog oca Nelsona Peltza na Floridi. Par je otkrio da će vjenčanje biti židovsko pa će Brooklyn nositi kippah - malu kapu koju židovi nose na tradicionalnim ceremonijama, dok će mladenka nositi vjenčanicu s potpisom luksuzne modne kuće Valentino.

Linker
23. travanj 2024 20:21