Profimedia, Backgrid UK
Sigurna je u to

Eva Longoria presretna je što je majka postala u svojim četrdesetima iz dva razloga

Glumica je imala 43 godine kad je po prvi put postala majka Santiagu Enriqueu Bastónu, a otkako je dobila najvažniju ulogu u životu jednostavno pršti energijom...

Slavna glumica Eva Longoria (44) uživa u bračnim vodama s Joseom Bastonom već tri godine, a nedavno je s jednogodišnjim sinom Santiagom snimila još jednu naslovnicu za časopis Parents Latina. U intervjuu je Eva otkrila zašto misli da su četrdesete izvrsne godine za zasnivanje obitelji.

"Njemu je suđeno biti sa mnom u ovom razdoblju jer sam strpljivija i puno manje radim, iako to možda ne izgleda tako na prvi pogled...

Glumica koja ima 44 godine, prije nekoliko mjeseci je proslavila sinov prvi rođendan.

Najpoznatija 'kućanica' naglašava kako njezina strast za aktivizmom pojačala otkako je proširila obitelj. "Nisam uopće mislila da ću nakon što se Santiago rodi biti sva u panici jer bi svijet definitivno trebao biti bolje mjesto."

Što se tiče balansiranja između karijere i uloge majke, Longoria je nastavila raditi nedugo nakon što se rodio Santiago. "Snimala sam u Australiji s njim na prsima. Mislim da sam prava sretnica jer mnoge žene ne mogu svoju djecu dovesti u ured", priznala je glumica, dodavši da djeca ne bi trebala ugasiti naše ambicije. "On me samo potaknuo da radim još i više kako bi bio ponosan na svoju majku", zaključila je jednom intervjuu.

Linker
18. travanj 2024 05:16