Profimedia, AKM-GSI
Kraj nagađanjima

Eva Mendes otkrila pravi razlog zbog čega se nije pojavila uz supruga na dodjeli Oscara

Glumac Ryan Gosling u posljednje je vrijeme imao puno posla s dodjelama nagrada odnosno s nominacijama za glavnu mušku ulogu jer mu baš niti jedna ove sezone nije izmakla.

No na svečanim dodjelama nagrada nije se pojavljivao u društvu supruge, glumice Eve Mendes. I ne bi mediji bili to što jesu da nisu postavili pitanje zašto je tome tako. Na crvenom tepihu dodjele nagrada Udruženja glumaca, zatim Zlatnih globusa i na kraju prestižnih Oscara, Ryan Gosling se pojavio bez Eve. Iako je prilikom primanja Zlatnog globusa zahvalio supruzi na podršci te njihovim dvjema kćerima, nitko nije znao zbog čega više ne viđamo Evu u njegovom društvu.

-New York, NY - 03/28/2013 - Focus Features presents the New York Premiere of The Place Beyond the Pines. Stars Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Ray Liotta, Dane DeHaan, and Emory Cohe
-PICTURED: Eva Mendes, Ryan Gosling, Bradley Cooper
-, Image: 157288915, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Eva Mendes i Ryan Gosling na premijeri filma The Place Beyond the Pines

U velikoj naslovnoj priči za magazin Shape, čija je zvijezda za travanj, Eva Mendes je konačno otkrila dva glavna razloga zašto se povukla. "Ljudi zapravo niti ne znaju koliko volim provoditi vrijeme kod kuće, a umjesto obilaženja crvenih tepiha radije sam kod kuće s naše dvije djevojčice." izjavila je u intervjuu. Glumica i njezin dugogodišnji partner u braku su od 2011. godine, a prije jedanaest mjeseci dobili su drugo dijete; djevojčicu koju su nazvali Amada Lee. Prije dvije godine dobili su djevojčicu po imenu Esmeralda Amada.

Linker
23. travanj 2024 21:46