ODLIČNE KULINARSKE VJEŠTINE

Eva Mendes pohvalila supruga u kuhinji: ‘Moj Ryan je odličan kuhar‘

Ova vijest stiže na veliku žalost svih obožavateljica Ryana Goslinga koje su vjerovale da je holivudski glumac vješt jedino na filmskom platnu! Drage dame, žao nam je! Njegova supruga mu je upravo odala priznanje i na kuhinjskom podiju!

Atraktivna američka filmska glumica Eva Mendes otkrila je javno da su ona i dugogodišnji partner Ryan Gosling podijelili kućanske poslove u svom domaćinstvu.

"Moj Ryan je nevjerojatan kuhar", izjavila je glumica za časopis People.

"Mislim da uvijek treba postojati ravnoteža u podjeli kućanskih poslova i to kod nas odlično funkcionira", dodala je Mendes te priznala da je apsolutni 'control freak' u čišćenju sudopera i da taj dio posla na nju djeluje terapeutski.

"Život je užasno kaotičan, ali jedina stvar koju mogu kontrolirati je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kad perem suđe, to je za mene terapija, dublje od samog čišćenja. Čist sudoper za mene je bistar um", ispričala je Mendes.

Zvijezda Hitcha objasnila je da ju je odrastanje u malom stanu s puno ljudi natjeralo da cijeni obiteljski dom.

"Kad je kuća bila čista, osjećala bi se puno bolje, meni to stvarno puno znači", zaključila je glumica.

image

Eva Mendes ulicama New Yorka

WAGNER AZ/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Podsjetimo, 48-godišnja glumica je nedavno izjavila u američkoj emisiji The View da se nakon višegodišnje pauze planira vratiti na filmsko platno. Priznala je da ima sve više ponuda za nove filmske uloge, ali da ih ovog puta pažljivo bira. Inače, Mendes se u potpunosti posvetila majčinstvu, sedmogodišnjoj kćerkici Esmeraldi i šestogodišnjoj kćerkici Aman koje je dobila u braku s glumcem Ryan Goslingom, a njeni obožavatelji su ovu vijest jedva dočekali.

image

Ryan Gosling s kćerkicama ulicama Los Angelesa

CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako se po svemu sudeći odlično slažu u podjeli kućanskih poslova supružnici su otkrili da tijekom pandemije ''nije sve izgledalo tako bajno''.

"Naša djeca su bila u užasno teškom razdoblju jer nisu mogli viđati drugu djecu i komunicirati s ljudima, iako smo Eva i ja dali sve od sebe", izjavio je Ryan, te se našalio da su on i supruga ''više glumili u karanteni nego u svim filmovima ikad''.

Linker
14. travanj 2024 22:48