objavila fotografije i ime sina!

Evo što znači ime sina Maje Šuput! Prilično je popularno u Velikoj Britaniji i jako je veselo!

Glazbenica je dječaka na svijet donijela 17. ožujka, a otad drži narod u neizvjesnosti kada je u pitanju njegovo ime. Potpuno neočekivano - Maja Šuput sinu je nadjenula ime - Bloom.

Maja Šuput konačno je otkrila ime svog sina! Nakon što su mjesecima kružile pretpostavke o imenu dječaka, glazbenica se oglasila i podijelila sa svijetom neobično ime svog malenog. Njezin prekrasni dječak zove se - Bloom! I sama je Maja najavila da će ime njezinog sina biti strano i neobično - no, nitko nije ni pretpostavio da će mu nadjenuti baš ovo ime.

Mnogi su se odmah počeli raspitivati o značenju imena dječaka. Bloom je ime engleskog porijekla i znači ‘cvijet‘, a inače se smatra ženskim imenom. Društvene mreže bruje kako ih je ime asociralo na slavnog gluma Orlanda Blooma, a tu je i popularni crtić Winx Club, u kojem jedan od glavnih likova nosi to ime.

"Nakon što ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitalo o meni apsolutno sve (ponekad i svašta), red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se Bloom Tatarinov i htio bih se zahvaliti svima na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici. Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i s osmijehom u glasu. Bit će da su baš jako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi, bit će puno tuluma i veselja u budućnosti", ‘napisao‘ je Bloom i zahvalio se svima na ljubavi i lijepim željama.

Čitajte i: Svi ga žele znati, ali Maja Šuput još uvijek ne otkriva ime sina: ‘Sve ostalo je potpuno nebitno‘

Slatkom porukom i nizom fotografija ponosna Maja otkrila je lik i ime dječaka kojeg je toliko čekala. Podsjetimo, Šuput je u Petrovoj bolnici u Zagrebu sina na svijet donijela carskim rezom. Bloom je rođen 17. ožujka.

O imenu sina pričala je i prije negoli je stigao na svijet. Već tada najavila je da su Nenad i ona donijeli odluku o stranom i moćnom imenu. "To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?‘", objasnila je svojedobno Šuput!

Linker
18. travanj 2024 10:55