Instagram
kao s razglednice

Evo zašto drže titulu jednog od najljepših parova: Izabel i Mateo uživaju u romantici na moru

Jedan od naših najljepših ljubavnih parova čija ljubav traje još od srednjoškolskih dana uživa na odmoru, na našoj obali. Svoje obožavatelje razveselili su romantičnom fotografijom.

Nogometaš Mateo Kovačić na svojim društvenim mrežama najčešće dijeli fotografije s nogometnih terena, no kada objavi onu sa svojom suprugom Izabel Kovačić, lajkovi i komentari pljušte sa svih strana.

Izabel glasi za jednu od najljepših žena nogometaša, ne samo na našim prostorima već i u inozemstvu. Par se odmara na našoj obali, a Mateo je podijelio fotografiju s jahte. U zagrljaju svoje odabranice dok je iza njih romantični zalazak sunca, objava nije mogla proći bez pozitivnih reakcija pa je skupila gotovo 150 tisuća lajkova.

Prirodna kovrčava kosa koju je slamnati šešir malo obuzdao i bijela ljetna haljina još su jedan od trendi, ženstvenih stajlinga koje je Izabel pokazala, a bez make-upa na licu u više je navrata pokazala prirodnu ljepotu. Na svom profilu vlasnica brenda dječje odjeće često nas počasti šik modnim kombinacijama, a ovo ljeto uživa u neopterećenom vintage stilu. Jedan outfit podijelila je i iz Dubrovnika, a gdje se točno sada nalaze, nisu otkrili.

Izabel i Mateo vjenčali su se 17.lipnja 2017. godine, nakon osam godina veze. Zaljubili su se dok je on bio ministrant u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a ona je pjevala u župnom zboru Lilium. Nakon života u Madridu, preselili su se u London gdje Mateo igra za nogometni klub Chelsea, a kada uhvate priliku vole se vratiti u Lijepu našu.

Linker
19. travanj 2024 21:58