Fani Čapalija na otoku sreće
 Tom Dubravec / CROPIX
Sretni dani

Fani Čapalija nakon najtežih godina: 'Napokon sam pronašla sebe'

Legendarni 'It’s ok' Fani Čapalija može primjenjivati u svom svakodnevnom odgovoru na pitanje kako se osjeća. U životu joj je sve krenulo na bolje, na svom otoku sreće, Čiovu, pronašla je svoj mir i uživa u pomalo usamljeničkom životu

Najljepšu Europljanku i po mnogima najljepšu hrvatsku misicu Fani Čapaliju (43) život baš i nije mazio. Teški životni udarci zadali su joj veliku bol kada su joj u kratkom vremenskom razdoblju preminula oba roditelja, a ni u braku nije pronašla sreću. Splićanka se posebno teško nosila sa smrću majke s kojom je bila jako bliska, a nije joj bilo lako ni u periodu kad je proživljavala bračni brodolom 2001.godine s bivšim nogometašem Ivicom Mornarnom.

Lijepa Fani Čapalija u ranim četrdesetima napokon je pronašla svoj mir, prihvatila je život onakav kakav je i uzima najbolje od onoga što joj daje. Ne skida osmijeh s lica, disciplinirano vježba i živi dan po dan. 'Zdravlje mi je odlično i ne mogu se požaliti. Oduvijek vodim brigu o zdravom i aktivnom životu, redovito vježbam i pazim na prehranu. Osim intenzivnih treninga za koje je zadužen moj trener Ante Burazin, obožavam duge šetnje s ljubimcem, maltezerom Benijem, koje mi služe kao neka vrsta relaksacije', rekla nam je Fani koja je proteklog vikenda ugodno iznenadila Splićane na proslavi deset godina Farmacije u Hrvatskoj.

John Pavlish
Fani Čapalija na štandu Farmacije


John Pavlish
Fani Čaplija na zdravstvenom pregledu

'Već nekoliko godina živim na Čiovu i stvarno sam se navikla na ovaj miran način života bez stresa koji mi pruža život na otoku. Mogu reći da sam na Čiovu pronašla sebe i ništa se ne može mjeriti s tim. Dane provodim sa svojim prijateljima, brigom o psiću Beniju, čitajući dobru knjigu i u šetnji po prekrasnim stazama otoka', dodaje bivša misica koja je zadržala svoju ljepotu iz devedesetih pa je se često može vidjeti i bez šminke.


'Više volim da mi koža diše. Volim šminku otkako znam za sebe i pazim da bude što prirodnija. Jaču šminku biram samo za posebne prilike' ispričala nam je Fani koja je svoj život posložila kako joj najbolje odgovora, a iako ne voli govoriti o svom ljubavnom životu, dodala je: 'Sretna sam i ispunjena'.

Trogir, 040814.
Nekadasnja miss hrvatske Fani Capalija, pozira u apartmanu hotela Pasike u Trogiru
Foto: Tom Dubravec /  CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX
Fani Čapalija u kupaćem kostimu

Linker
08. travanj 2024 23:37