Darko Tomas / HANZA MEDIA
vole se javno

Fanovi ganuli Jelenu Rozgu s porukama ljubavi: 'Hvala ti što si me naučila da nemoguće ne postoji'

Obožavatelji splitske pjevačice snimili su video čestitku za svoju omiljenu zvijezdu gdje su pokazali zašto je toliko vole...

"Jer ne mogu dani nas prominit" ... zapjevala je za svoj rođendan splitska pjevačica Jelena Rozga. I uistinu, svi fanovi slažu se da glazbenica koja je prije nekoliko dana proslavila 43. rođendan izgleda sve mlađe i mlađe, a godine "u njenom kalendaru" samo su broj.

Svojoj omiljenoj zvijezdi najveći obožavatelji snimili su video sa željama, a zahvalili su joj se što im je uzor, što ima neodoljivu energiju i koliko joj znače njezine pjesme...

"Sve radi sa srcem i nevjerojatna je na pozornici. Hvala što si me naučila da nemoguće ne postoji", poručuju obožavatelji.

"Ne mogu vam opisati koliko mi fali pozornica i vi! Želim da znate da mi puno znači što ste tu i što skupa čekamo da sve ovo prođe, i da se vrati u normalu sve kako bilo je to ranije! Hvala na ovom divnom videu, volim vas !", napisala je Jelena koja je fanovima nedavno poslala poruku ohrabrenja.

"Nadam se da je moja životna priča ohrabrenje i motivacija za vas. ", napisala je nedavno kao ambasadorica Max Factor šminke.

Da ne odustajete. Da vjerujete u sebe. Da radite ono što volite. I budete sretne!


Čitajte i:

Kako izgleda bez trunke šminke Jelena Rozga otkrila na Instagramu

Jelena Rozga uoči rođendana objavila fotografiju s početka karijere: 'Ti si kao vino'

Jelena Rozga opet ima problema s uhodama: 'Bilo me strah čak i po danu'

Linker
19. travanj 2024 03:52