Getty Images
Skupili već 36 tisuća potpisa

Fanovi Johnnyja Deppa potpisuju peticiju protiv njegove bivše supruge: 'Ona je zlostavljačica, maknite je iz filma'

Fanovi Johnnyja Deppa pokrenuli su peticiju u kojoj traže da se njegova bivša supruga Amber Heard ukloni iz filmskog projekta "Aquaman 2" jer smatraju da je zapravo ona zlostavljala njega, a ne on nju kako glumica tvrdi u svojim tužbama.

Pravna borba između glumca Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard još uvijek nije gotova, a sada su njegovi fanovi odlučili uzeti stvari u svoje ruke kako bi napakostili Heard i time njemu pružili podršku. Naime, prije dvije godine Heard je optužila glumca da ju je tijekom njihovog braka psihički i fizički zlostavljao, a šokantne detalje je iznijela u tekstu za Washington Post. Depp je optužbe negirao i tužio je za klevetu, Heard mu je vratila protutužbom u kojoj je navela još detalja o zlostavljanju.

Međutim, Deppovi fanovi ne vjeruju da je njihov idol bio sposoban za obiteljsko nasilje, već smatraju da je upravo njegova bivša žena ta koja je njega tukla. Prema glumčevom izvješću, Heard ga je nekoliko puta udarila šakom u lice i slomila mu prst bocom Votke. Zbog toga su je njegovi obožavatelji odlučili "kazniti" i potpisali peticiju da je Warner Bros makne s projekta snimanja drugog nastavka "Aquamana" koji će u kina stići u prosincu 2022.

March 22,  2014:  Johnny Depp and Amber Heard leave their hotel in New York City today., Image: 188185808, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF
Profimedia, INF

U peticiji se spominje kako je Heard nakon razvoda od Deppa "sistematično radila na tome da uništi njegovu karijeru i reputaciju u Hollywoodu", otkrivši lažne incidente koji bi ga obilježili kao nasilnika. Također, tvrde da su njihovi susjedi kazali kako su modrice na njezinom licu misteriozno nestale samo nekoliko dana od optužbe da ju je pretukao. Čak ni na fotografijama gdje ne nosi šminku vidljivo je da modrica nema.

"Budući da je Amber Heard dokazana zlostavljačica, warner Bros i DC Entertaiment trebali bi i moraju ukloniti Heard iz projekta "Aquaman 2". Ne trebaju ignorirati patnju njezinih žrtava i ne smiju uzdizati zlostavljačicu", stoji u peticiji na Change.org. Fanovi su unutra također naveli da Heard obiteljsko nasilje nije strano jer je navodno zlostavljala i svoju bivšu partnericu, Tasyu Van Ree s kojom je bila u vezi od 2008. do 2012.

VENICE, ITALY - SEPTEMBER 06: (EDITORS NOTE: Retransmission with alternate crop.)  Johnny Depp walks the red carpet ahead of the
Getty Images

Peticija je do sada skupila 36,000 potpisa od 50,000 očekivanih, ali se Heard, Depp, ako ni Warner Bros još nisu izjasnili o ovom pitanju. Heard je u svojim tužbama Deppa prozvala "čudovištem" jer ju je navodno često tukao kad bi se napio, vukao ju za kosu i gušio je. U optužbi za klevetu, Depp je naveo da je njezin igra samo glad za publicitetom i nastojanje da unaprijedi svoju karijeru. Tko je u pravu, pokazat će vrijeme.

Linker
20. travanj 2024 08:14