Profimedia, Abaca
NA CRVENOM TEPIHU U CANNESU

Fatalna Irina Shayk za prvi izlazak nakon poroda odabrala haljinu za pamćenje

Ruska manekenka Irina Shayk blistala je sinoć na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu. To je njezino prvo pojavljivanje nakon što je rodila svoje prvo dijete u ožujku ove godine.

Irina Shayk (31) bila je jedno od prepoznatljivih lica Filmskog festivala u Cannesu proteklih godina, a njezino sinoćnje pojavljivanje na premijeri filma "Hikari" označilo je veliki povratak u javnost. Poznata ruska manekenka i zaštitno lice za brendove donjeg rublja, napravila je malu pauzu zbog trudnoće, a u ožujku ove godine rodila je prvo dijete koje je dobila sa zaručnikom, glumcem Bradleyjem Cooperom. Slavni je par djevojčici nadjenuo ime Lea de Seine.

70th Cannes Film Festival - Screening of the film
REUTERS

Irina je sinoć blistala u svjetlucavoj i lagano prozirnoj pripijenoj žutoj haljini te je pokazala kako se dva mjeseca nakon poroda vratila u izvrsnu formu. Iako je u nedavnom intervjuu za The Telegraph priznala kako je morala intenzivno trenirati kako bi se vratila u besprijekornu formu, čini se kako je i genetika na strani ruske manekenke koja je sinoć izgledala fantastično.

Irina Shayk sur le tapis rouge de 'Hikari (Radiance)', pendant le 70em festival de Cannes au Palais des Festivals le 23 mai, 2017 a Cannes, France. Irina Shayk attends the 'Hikari (Radiance)' screening premiere for at the 70th Festival de Cannes. May 23, 2017 Cannes, France, Image: 333368131, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

Irina Shayk attending the Hikari (Radiance, Vers La Lumiere) premiere during the 70th Cannes Film Festival on May 23, 2017 in Cannes, France., Image: 333390888, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

Linker
16. travanj 2024 09:41