Maja Jurović / Hanza Media
NOVA GLORIA DONOSI:

Filip Juričić i Nika Dogan: Vjenčanje nas neće promijeniti

Zagrebački glumac Filip Juričić više ne krije da mu je srce osvojila Nika Dogan, atraktivna medicinska sestra koju se njegovi roditelji i desetogodišnji sin Jan već prihvatili kao dio obitelji.

Otkako su se prvi put pojavili ovog ljeta na premijeri predstave 'Gospoda Glembajevi' na Dubrovačkim ljetnim igrama, zagrebački glumac Filip Juričić (36) i njegova djevojka Nika Dogan (27) ne odvajaju se. Zajedno su ove jeseni posjetili brojne predstave i javna događanja, no tek su prošlog tjedna otkrili koliko je njihova veza ozbiljna. Naime, prvu izvedbu predstave 'Revizor', čija je glavna zvijezda njezin dragi, Nika je u zagrebačkoj Komediji odgledala u društvu najbližih članove Filipove obitelji: u publici su s njom bili Filipov sin Jan (10), zatim mama Dubravka, profesorica na zagrebačkoj Školi primijenjene umjetnosti i dizajna, sestra Petra Budiša sa suprugom Krešimirom i djecom Bartolom i Bugom te tata Pero Juričić (72), proslavljeni glumac.

'Nika se sjajno uklopila i s mojima kliknula na prvu. Sa svima se sjajno slaže. Postala je dio obitelji', rekao je Filip.

Sve o ljubavi sretnog para čitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 26. listopada.

U novom broju magazin Gloria i City Center one omogućuju vam da uz samo jedan kupon osvojite 10.000 kuna i druge nagrade koje će vam donijeti shopping iz snova!

Linker
03. travanj 2024 10:51