Getty
NESLAVNI REKORD

Film u kojem glumi Shia LaBeouf oborio je jedan sasvim poseban rekord

Najnoviji film Shie LaBeoufa "Man Down" oborio je rekord – doduše prilično neslavan.

Točno su tri osobe kupile kartu za ratno ostvarenje u kojem ima glavnu ulogu što znači da je u prvom vikendu prikazivanja u Velikoj Britanija zaradio 21 funtu.

Film je došao na naslovnice svih britanskih medija kada je u prvom vikendu prikazivanja uprihodio svega sedam funti jer je za njega prodana samo jedna karta. Jedno jedino kino je prikazivalo film i jedan jedini gledatelj je kupio kartu.

No, sada mediji javljaju o utrostručenom rezultatu jer su od vikenda naovamo prodane još dvije karte. "Mislim da smo prodali tri karte. Nikada nisam ovakvo nešto doživjela" – izjavila je voditeljica kina koje prikazuje LaBeoufov film i dodala je da će "Man Down" najvjerojatnije skinuti s repertoara. Ako se to dogodi, mogao bi ući u povijest kao film koji je imao uvjerljivo najmanju zaradu.

U filmu, osim LaBeoufa, glume Kate Mara, Gary Oldman, Jai Courtney i Jose Pablo Cantillo, a isti dan kad je otišao u kino objavljen je i na digitalnim platformama. U SAD-u je film objavljen još prošloga prosinca.

"Man Down" je dobio izrazito negativne kritike, na portalu Rotten Tomatoes dobio je 15% dok su na stranici IMDB korisnici ipak bili malo blagonakloniji pa je ondje zaradio ocjenu 5.9.

Linker
20. travanj 2024 02:42