Rob Latour for Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
otvorila u stilu

Fotka koja je raspametila obožavatelje: Jennifer Aniston napokon otvorila Instagram, a prati je i bivši

Iako je uvijek govorila kako neće otvoriti profil na društvenoj mreži, slavna glumica je pokleknula pod pritiskom i na oduševljenje svih obožavatelja se pridružila Instagramu.

Profil na Instagramu glumica Jennifer Aniston (50) danas je glavna vijest na društvenim mrežama. Dugo je oklijevala, no slavna Rachel iz serije "Prijatelji" napravila je ono za što je govorila da nikada neće - pridružila se popularnoj društvenoj mreži i raspametila obožavatelje prvom objavom.

"Sada smo i Instagram prijatelji", napisala je u opis svoje prve fotografije koja je okupila sve "Prijatelje". David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courtney Cox i Lisa Kurdov zabilježili su trenutak s privatnog druženja, što je Jennifer podijelila s fanovima. Fotografija je u dva sata prikupila oko 1,5 milijuna lajkova, a njezin profil broji već gotovo 200 tisuća pratitelja koji rastu iz minute u minutu.

Slavnu prijateljicu već prate poznate face, pa i njezina bivša ljubav Justin Theorux i kolege Adam Sandler, Julia Roberts, Kate Hudson i Reese Witherspoon koja joj je napisala "Yess, dobrodošla na Instagram Jen!". Prije nekoliko dana na svom profilu zajedničku fotografiju podijelila je i Courtney Cox, a s obzirom na to da je Jennifer objavila fotografiju na kojoj su svi na okupu, neki su se ponadali i ponovnom okupljanju showa, o čemu se nagađa već neko vrijeme, no službene potvrde još uvijek nema.

Neki 'Prijatelji' se druže i privatno: Courtney Cox podijelila fotku iz stana i oduševila fanove

U svakom slučaju, otvaranje Instagrama dolazi u prigodno vrijeme - serije "Prijatelji" proslavila je ovog mjeseca 25 godina od emitiranja prve epizode.

Jennifer Aniston attends Variety's Power of Women presented by Lifetime at The Beverly Wilshire on October 11, 2019 in Beverly Hills.
Variety's Power of Women Presented by Lifetime, Arrivals, The Beverly Wilshire, Los Angeles, USA - 11 Oct 2019, Image: 476251672, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Rob Latour for Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
Rob Latour for Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia

Linker
19. travanj 2024 00:35