Lucija Lugomer
 promo
Po(r)uka svima

Fotka malene Lucije Lugomer popravit će vam dan: 'Voljela bih da si se manje brinula što misle drugi'

Oduševit će vas emotivna poruka Lucije Lugomer u kojoj se obraća sebi kao malenoj djevojčici. Jedno je sigurno - i prije dvadeset godina bila je prava ljepotica.

Prvi hrvatski plus size model, Lucija Lugomer priznala je da je mlađim danima teško podnosila komentare na račun svog izgleda, no danas 24-godišnja manekenka samouvjerenija je nego ikada. Iako je bila izložena maltretiranju svojih vršnjaka u tinejdžerskoj dobi nastavila je živjeti po svojim pravilima i to joj je donijelo samo dobro.

Lucija je objavila fotografiju na svojem Instagramu na kojoj ima samo četiri godine, a njezini pratitelji topili su se zbog objave fotografije malene Lucije i neodoljive poruke koju je napisala uz nju.

'O, malena, voljela bih da si bila više samosvjesna i da se nisi brinula oko toga što misle drugi. Drugo ljudsko biće ne može biti odgovorno za tvoju sreću, jer brigom o sebi mijenjaš i svijet. S ljubavlju, Lucija.'

Lugomer živi na sedmom nebu s Danijelom Grlićem, vlasnikom franšize Sushi by A’s za Hrvatsku. Romansa je započela je 2015.godine, a spojila ih je ljubav prema hrani. Ubrzo su počeli živjeti zajedno i shvatili da su srodne duše, a prošle godine u kolovozu zaruke su pale u romantičnom Dubrovniku.

Linker
20. travanj 2024 02:12