Ništa ne stigne

Franka Batelić požalila se na majčinske ‘muke‘: ‘Ovako izgledaju naša ‘glamurozna‘ jutra‘

Svatko tko ima dijete zna koliko je energije potrebno za svakodnevne izazove, no u svom tom slatkom kaosu nekada stignemo biti samo majka, dok su druge ‘uloge‘ na čekanju. Ista stvar muči i poznatu glazbenicu koja, kako kaže, rijetko uspijeva doći na kraj ‘to do‘ liste.

Glazbenica Franka Batelić i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka, početkom siječnja ove godine postali su roditelji malenoga Viktora koji im, čini se, zadaje puno muke. Čak se i sama Franka na Instagramu sada prvi put požalila da pored odgoja djeteta ništa ne stiže, a tome doprinosi i to što je maleni postao aktivniji kada je naučio puzati.

Sa svojim fanovima podijelila je simpatičnu fotografiju na kojoj pozira sa sinom ispred ogledala, držeći šalicu kave u ruci, a prema njezinom izrazu lica sve je jasno.

"Ovako izgledaju naša ‘glamurozna’ jutra/dani kad pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisati stan, snimati pjesme za album i smišljati ideje za novi spot, sjetiti se uzet ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave, staviti ruž i maskaru s vremena na vrijeme. Eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam kao žena. Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja #todo liste", napisala je Franka.

U komentarima joj je mnogo pratitelja pružilo podršku, napisavši da su i oni to prošli te da se opusti i obavlja jedno po jedno jer ne može drugačije, dok su joj drugi sugerirali neka si nabavi dadilju.

Franka je cijelo ljeto s obitelji provela u rodnom Rapcu, ali se nedavno vratila u Zagreb, gdje se njoj i suprugu uređivao novi dom u strogom centru grada, a sada iskorištavaju svaki slobodni trenutak da se u njega s Viktorom što prije presele. Nedavno je pjevačica priznala da joj, kada gleda Vedrana koji se odlično snalazi u ulozi oca, nedostaje njezin otac bez kojeg je ostala prije pet godina.

"Cijelo vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti. Naravno da mi je teško, ali to je tako", izjavila je za In Magazin.

Čitajte i:

Franka Batelić u izazovnom izdanju ima važnu poruku: 'Obećaj si da ćeš se brinuti o sebi'

Prvi izlazak na špicu sa sinom: Trendi mama Franka Batelić u šetnju je povela i svekrvu

Emotivna Franka Batelić sinu Viktoru: 'Briga samo raste, ali nema toga što mama ne može'

Linker
20. travanj 2024 02:33