Tuga je neizmjerna

Franka Batelić shrvana tragičnim gubitkom: ‘Ljutnja, tuga i sjeta miješaju se od jučer ujutro‘

Domaća pjevačica prije pet godina izgubila je oca, a sada i baku, koja je zadnje sate dočekala sama, bez voljenih pored sebe, a sve zbog pandemije i novih mjera.

Pandemija koronavirusa i stroge mjere mnoge su starije ljude izolirali od svojih obitelji, kako one koji žive sami, tako i one koji su po bolnicama i domovima. Velik broj prepušten je sam sebi i dane provode u samoći i tuzi jer ih voljeni ne mogu posjetiti, zagrliti ni poljubiti, a mnogi od njih su još od početka pandemije svoje zadnje sate dočekali sami samcati.

Pjevačica Franka Batelić trenutno proživljava teške trenutke zbog gubitka svoje bake Marije koja je nažalost preminula u bolnici, sama.

"Ljutnja, tuga i sjeta miješaju se od jučer ujutro. Ljutnja... jer se tri tjedna od kad je u bolnici, nismo uspjeli čuti s njom. Zbog pandemije i mjera, naša nona Marija je otišla sama... iznenada... u tišini. Ljudi... čuvajmo se, čuvajmo naše starije. Jer svi zaslužujemo dostojanstveno otići, okruženi ljubavi svojih najbližih. Nona, grlim te najjače. Poljubi mi tatu", napisala je shrvana pjevačica kojoj su mnogi fanovi i prijatelji izrazili iskrenu sućut i podršku.

Prije pet godina Franka je izgubila oca Damira zbog čega je četiri godine izbivala s glazbene scene, no njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka pomogao joj da se vrati onome što voli.

Njezina se nona nažalost nije uspjela oprostiti ni sa svojim praunukom Viktorom kojeg je Franka donijela na svijet početkom siječnja ove godine. Nedavno je pjevačica priznala da joj, kada gleda Vedrana koji se odlično snalazi u ulozi oca, nedostaje njezin otac.

image
Franka Batelić na zagrebačkoj špici sa sinom Viktorom i svekrvom Anđom.
DAVOR MATOTA/CROPIX

"Cijelo vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti. Naravno da mi je teško, ali to je tako", izjavila je za In Magazin. Franka se s Vedranom prije nekoliko tjedana uselila u svoju zagrebačku vilu, smještenu na jednom od brežuljaka, iznad poznatog zagrebačkog trga, a stručnjaci procjenjuju da je riječ o zdanju vrijednom oko 15 milijuna kuna.

Linker
19. travanj 2024 08:15