Najljepši jesenski kolaž

Franka Batelić uživa kao nikad: Ovu jesen zauvijek će pamtiti po dvije posebne uspomene

Dok tata Vedran Ćorluka trenira u Moskvi, poznata mama iskoristila je sunčano vrijeme za boravak u prirodi sa sinom, a upravo zbog njega je počela više doživljavati ovo predivno godišnje doba.

Glazbenica Franka Batelić je prije nekoliko tjedana prvi put prošetala po špici sa sinom Viktorom, otkako se maleni rodio u siječnju ove godine. Od tada sa suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom uživa u roditeljstvu te oboje na svom Instagramu često dijele najljepše trenutke sa sinom.

image
U šetnji s Viktorom i Frankom bila je i Ćorlukina majka Anđa.
DAVOR MATOTA

Nakon ljeta koje su proveli u njezinom rodnom Rapcu, došlo je vrijeme za uživanje u jesenskim radostima. Franka je odlučila iskoristiti lijepo sunčano vrijeme kako bi Viktora odvela u istraživanje prirode te je sve ovjekovječila simpatičnim fotografijama na kojem dječačić bos hoda po mekanoj travi i igra se s lišćem.

"Jesenski kolaž... Čini mi se kao da prvi put doživljavam prirodu u jesen. Od kada ju Živim s ovim nožicama", napisala je pjevačica koja će s Ćorlukom i sinom zauvijek pamtiti ovu jesen.

Naime, šuška se kako je jedan od najpoznatijih parova na našoj sceni napokon uselio u svoju zagrebačku vilu, izgrađenu ove godine u elitnom zagrebačkom kvartu. Tijekom njihovog boravka u Rapcu, uređivao im se luksuzni dom u centru Zagreba nadomak jednog zagrebačkog trga u kojemu će živjeti s prvorođenim djetetom.

Nova obiteljska kuća jednog od naših najpopularnijih slavnih parova, kako smo već pisali, smještena je na jednom od brežuljaka, iznad poznatog zagrebačkog trga, a stručnjaci procjenjuju da je riječ o zdanju vrijednom oko15 milijuna kuna. Kuća se prostire na 1553 četvorna metra. Dizajnom interijera prevladava minimalizam, što smo mogli vidjeti iz jedne od Frankinih Instagram Story objava.

Podsjetimo, vijest o trudnoći objavili su u kolovozu prošle godine, mjesec dana nakon što su proslavili prvu godišnjicu braka, a Franka je nedavno izjavila kako će od sad svaka njezina nova pjesma biti posvećena sinu. No, koliko god voli biti majka, požalila se kako ne uspijeva naći vremena za išta drugo te da njihova jutra nipošto nisu glamurozna.

Čitajte i:

Franka Batelić u izazovnom izdanju ima važnu poruku: 'Obećaj si da ćeš se brinuti o sebi'

Prvi izlazak na špicu sa sinom: Trendi mama Franka Batelić u šetnju je povela i svekrvu

Emotivna Franka Batelić sinu Viktoru: 'Briga samo raste, ali nema toga što mama ne može'

Linker
25. travanj 2024 14:10