Put putujem Vedran i Franka
 Instagram/Privatni album
O, Happy day!

Franka i Vedran - preponosni i presretni proslavili važan dan

Grad Nižnjeg Novgoroda u Rusiji postao je preko noći najdraži grad mnogim navijačima u Hrvatskoj. U utakmici gdje je Hrvatska potopila nade Argentinaca, nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka proslavio je važan dan - na minutu je ušao u utakmicu kako bi proslavio 100. nastup za reprezentaciju.

'Nevjerojatno, ne mogu riječima opisati kako se osjećam. Ponosan trenutak kojeg ću zavijek pamtiti. 100 nastupa za moju omiljenu momčad, 12 predivnih godina, hvala Hrvatskoj na ovom predivnom osjećaju, momci kakva noć...', napisao je Vedran Ćorluka na svom Instagramu vidljivo ponosan na reprezentaciju i njihov povijesni nastup, a uz fotografiju ispred autobusa Vedran je napisao da je to njegova obitelj. 

S tribina ga je pratila njegova djevojka Franka Batelić koja je došla u premedenom društvu. Naime, na utakmicu je vodila svoju sestričnu koja je uživala u atmosferi na stadionu. Vedran se došao pozdraviti s najslađim navijačicama na tribinama, a uz njih je i proslavio važan dan.

Instagram
Franka i sestrična
 

'Danas se pisala povijest! Croatia-Argentina 3:0 i Vedranov veliki 100. nastup za Hrvatsku! Say whaaat?! Preponosna i presretna! Sav trud, disciplina i fokus se isplatio. Svima si nam uzor! Volimo teee Vekiiiii!', napisala je Franka koja na tribinama nije skidala osmijeh s lica.

Vedran i Franka planiraju svadbu u Istri nakon što završi Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a u svemu što rade uvijek si daju bezuvjetnu potporu.

Instagram/privatni album
Vedran i Franka
 

Linker
24. veljača 2021 07:03