Neumorna pjevačica

Franka ima Plan B! U zagrljaju najtraženijeg hrvatskog manekenka snimila atraktivan spot

Glazbenica je objavila novu pjesmu, a u spotu joj se pridružio najtraženiji hrvatski muški model koji gradi uspješnu inozemnu karijeru.

Naša popularna pjevačica Franka Batelić neumorno stvara nove pjesme. Iako se brine za sinčića Viktora koji još nema ni godinu dana, a u svemu je usporava i svima omražena pandemija, Franka je objavila još jednu novu pjesmu i pripadajući spot. Ponosna glazbenica o svemu je detaljno progovorila na Instagramu.

Pogledajte video

"Kada pogledate spot, vjerujem da ćete se baš kao i ja zapitati: Tko barem jednom nije rekao da je, kada je zaljubljen, na nekom drugom, sretnom mjestu? Želim vam da vas ‘Plan B‘ odvede baš tamo gdje maštajući želite biti", poručila je Batelić.

U videospotu uz Franku se pojavljuje i najtraženiji hrvatski muški model Patrik Cvetko. O mladom zagrebačkom manekenu govorilo se kao o senzaciji u modnom svijetu, za kojeg se otimaju neki od najvećih svjetskih dizajnera. Patrik i Franka u spotu glume ljubavni par koji odluta u svijetu mašte.

Njezinu novu pjesmu "Plan B", kao i prethodne hitove napisao je Branimir Mihaljević, a za snimanje spota zaslužan je veliki autorski tim, kojima se glazbenica od srca i zahvalila.

‘Opustite se i zaplovite‘

"Branimir Mihaljević hvala ti za ovakvu divnu, nježnu a snažnu pjesmu koju još uvijek jednako intenzivno proživljavam kao kad sam ju prvi put otpjevala u studiju", kazala je pjevačica. Komplimente nije štedjela ni za redatelja Daria Radusina.

"Što reći? Lud si. Genijalan si. Hvala što si ovoj našoj pjesmi dao sasvim novi smisao", poručila je zatim je nabrojala i sve ostale suradnike.

"Koliko sam sretna što vas imam! Hvala što ste mi inspiracija i u ovako čudnim vremenima. Kreativom protiv pandemije!", poručila je svojim suradnicima i prijateljima Batelić.

"Ljudi, sit back, relax i zaplovite u ovaj naš svijet", pozvala je na kraju.

Linker
03. travanj 2024 02:54