Boris Kovačev
usudite se sanjati

Franka otkrila tajnu tetovaže koju je dugo čuvala

Hrvatska predstavnica na Eurosongu, Franka Batelić (25), ove nedjelje putuje u Portugal gdje će već u ponedjeljak održati prvu probu. Čini se da je sve nedaće oko plagijata ostavila iza sebe i vjeruje da će sa svojom pjesmom 'Crazy' ostvariti dobar plasman. Dan prije puta s velikim je osmijehom svojim fanovima otkrila tajnu svoje tetovaže i poslala poruku mladima koji je prate.

'Mnogi su me pitali što značenje moje tetovaže. Ova kad se prevede sa sanskrtskog doslovno znači - san', piše Franka koja je potom objasnila detalje.

'Prije 10 godina putovala sam u Indiju na vjenčanje rođaka i zaljubila sam se u tu zemlju i ljude. To je prekrasno mjesto prepuno kontrasta koje te ostavlja bez riječi, na mnoge načine. Upoznala sam puno divnih, inspirativnih ljudi koji su me naučili da usprkos svim okolnostima, trebate sanjati, jer ako ne sanjate, za što onda živite? I bili su u pravu. Eurosong je bio moj veliki san, a sutra letim za Lisabon kako bih stala na eurovizijsku pozornicu, i to mi još uvijek zvuči nestvarno. Svim klincima poručujem: usudite se sanjati! I pazite što ćete poželjeti jer biste mogli dobiti baš sve što zaželite', piše Franka.

A lot of you asked me about the meaning of one of my tattoos. So this one literally translates from Sanskrit and it means —-> DREAM! ... I went to India about 10 years ago for my cousin’s wedding and fell irrevocably in love with the country and the people. A colorful, beautiful place full of contrasts that leaves you speechless. In many ways. I’ve met so many amazing, inspiring people there that taught me that despite all the circumstances, you need to dream. Because if you don’t, what is there to live for?⠀ And you know what? They were right. Eurovision was my big dream, and tomorrow I’m flying to Lisbon, to stand on that Eurovision stage! (still sounds unreal ) So, to all of you kids out there, DARE TO DREAM! And be careful what you wish for because you might just get it all!

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

S Frankom u Lisabon putuje skladatelj Branimir Mihaljević i back vokali Đorđija Palić i Martina Ivanković. Za koreografiju je zadužen Igor Barberić, a za stajling dvojac eNVy room koji joj je dizajnirao više haljina, a koju će Franka odabrati, publika će doznati 3.svibnja kada je zakazana generalna proba.

Prvo polufinale je 8.svibnja kada Franka nastupa s rednim brojem 12, a tko je pobjednik Eurosonga 2108. doznat ćemo 10.svibnja.

Linker
20. travanj 2024 05:14