Srećom, svi su dobro

Frano Lasić otkrio ime sina, ali i strahove koje je proživljavao: ‘Supruga je rodila zaražena koronom‘

Svoje četvrto dijete, ali prvo sa suprugom Milenom, glazbenik i glumac dočekao je prilično pod stresom. Iako ni njemu ni njoj nije bilo lako, situacija se smirila, a maleni je spreman upoznati svijet!

Glumac i glazbenik Frano Lasić i njegova supruga, beogradska umjetnica Milena Lasić, kako je ekskluzivno doznala Gloria.hr, krajem studenog dobili su sina. Lasiću je ovo četvrto dijete, a Mileni prvo. Ponosna majka potvrdila nam je sretnu vijest dok je još bila u bolnici.

"Dječak je stigao 29. studenog, ponosni smo i presretni", otkrila nam je u kratkom razgovoru Milena Lasić, priznavši da ona i suprug još uvijek vijećaju između dva imena. Tek gotovo mjesec dana kasnije, Frano je u razgovoru za Novu S otkrio njegovo ime, ali i izazove s kojima su se borili nakon poroda.

Naime, Milena je netom prije nego je donijela sina na svijet saznala da boluje od Covida-19.

"Dobro smo, jedino što nam nedostaje sna. Supruga je prije nego je rodila dobila koronu tako da je praktički rodila dok je bila zaražena. Srećom, beba je negativna, ja sam negativan, supruga je sada bolje. Nekako se sada moramo organizirati ona i ja, jer beba se kao i svaka beba budi tijekom noći zbog grčeva. Ali dobro je to sve skupa, divno. Presretni smo", rekao je Frano, otkrivši da su sinu dali ime Nikolas.

O bolesti je nedavno progovorila i sama Milena koja je rodila pod spinalnom anestezijom.

"U ponedjeljak ujutro izgubila sam osjet okusa i mirisa, otišla sam na testiranje i dobila pozitivan rezultat. Pet-šest dana sam ležala, potpuno izmučena, a onda je u noći između subote i nedjelje počeo porođaj. Vidjela sam bebu na sekundu. Zato sam i željela spinalnu anesteziju da bih mogla vidjeti bebu po rođenju. A u skladu s protokolom koji vrijedi za porodilje s Covidom, odmah su me odveli iz porođajne sale i sina sam vidjela kada sam izašla iz rodilišta - četiri dana kasnije", ispričala je za srpski Blic.

No, problemi tada nisu prestali jer je po izlasku iz rodilišta saznala da njezin otac također ima Covid-19, a u međuvremenu se zarazio i njezin brat. Frano i ona strahovali su da je sin također zaražen, no srećom, nije bio. Što se tiče Mileninog oca i brata, oni se sada osjećaju dobro.

Supružnici su nedavno proslavili petu godinu braka, a vjenčali su se nakon tri godine veze. A da se radi pravoj ljubavi pokazuje i to da Frano posljednjih godina zbog Milene živi u Beogradu.

Linker
23. travanj 2024 20:49