nakon skoro godinu dana

Gdje je pukla veza? Ben Affleck i Ana de Armas prekinuli su putem telefona

Nakon skoro godinu dana romanse, slavni holivudski glumac Ben Affleck raskinuo je ljubavnu vezu s Anom de Armas s kojom je mjesecima bio nerazdvojan. Izvori bliski paru kažu da su se Ana i Ben toliko udaljili da ni prekid nisu uspjeli ‘odraditi‘ licem u lice.

Nakon prekida braka s glumicom Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, Ben Affleck pronašao je utjehu u zagrljaju mlađahne Ane de Armas.

Sve je djelovalo tako savršeno

Glumica kubansko - španjolskog podrijetla, koju je Ben upoznao na filmskoj premijeri početkom 2020. godine, osvojila je slavnog glumca na prvu pa je par nakon prvih nekoliko spojeva postao nerazdvojan. Prvo su odletjeli na Kubu kako bi Ben upoznao njezinu obitelj, a zatim produžili na romantični odmor na Costa Ricu te se konačno vratili u Los Angeles gdje su zajedno provodili dane u karanteni.

image
Ben i Ana upoznali su se prošle godine na jednoj filmskoj premijeri
Shutterstock Editorial/Profimedia

Veliki ljubitelji pasa i prirode, 48-godišnji Ben i 32-godišnja Ana, često su viđani u dugim šetnjama u kojima bi svako toliko zastajkivali kako bi izmijenili nježnosti.

Nisu uspjeli pronaći zajednički jezik

Ana, zvijezda filmova "Deep Water" i "The Knives Out", upoznala je i Benovu djecu s kojom je često provodila vrijeme pa se činilo da je ludo zaljubljeni Ben ponovno pronašao sreću.

Ipak, poznati par naprasno je prekinuo, a navodno je jedan od glavnih razloga neslaganje oko planova za budućnost.

image
Veliki ljubitelji pasa, Ben i Ana često su snimani u šetnjama sa svojim ljubimcima
Shutterstock Editorial/Profimedia

"Više su puta razgovarali, no nisu uspjeli naći zajednički jezik kad je budućnost u pitanju", otkrio je izvor blizak paru za časopis People.

Isti je izvor medijima odao kako se ovaj celebrity prekid odvio - putem telefona!

Linker
17. travanj 2024 03:30