nova ljubav?

Gdje joj je dečko? Zvijezda Jamesa Bonda ulovljena u zagrljaju hrvatskog glumca i bivšeg sportaša

Naomie Harris i Davor Tomić družili su se na vjenčanju njegove sestre Ane prošlog vikenda u Firenci, a on joj je pomogao preobuti se.

Miss Moneypenny Naomie Harris ulovljena je u bliskom druženju s glumcem koji sebe naziva stvarnim agentom 007.

Zvijezda posljednja tri filma o Jamesu Bondu snimljena je u zagrljaju glumca Davora Tomića na vjenčanju njegove sestre Ane u Firenci. Fotografije je objavio Daily Mail, a na jednoj od njih glumac i poduzetnik hrvatskog podrijetla glumici pomaže glumici preobuti se iz sandala na visoku potpeticu u ravnu obuću.

Nakon boravka u Firenci 45-godišnja glumica na Instagramu se zahvalila svima na čarobna tri dana, među njima i Tomićevoj sestri, no 40-godišnjaka nije spominjala. Tomić se pak na Instagramu opisivao kao stvarni James Bond, no nakon što se The Mail o Sunday počeo raspitivati o njegovoj vezi s Harris, njegov je profil ekspresno nestao.

Istovremeno, njen dugogodišnji partner, bankar Peter Legler, s kojim je posljednji put fotografirana u studenom, nije bio na slavlju u Firenci. Vezu s njim Harris je započela 2012. godine, a u posljednje vrijeme upadljivo je odsutan sa svih njenih objava na društvenim mrežama.

Daily Mail piše da je Tomić bivši sportaš koji govori sedam jezika, rođen je u Hrvatskoj, a odrastao je u Londonu.

U svojoj biografiji, Tomić ističe da je njegov put u glumu bio "jako neobičan".

"Uvijek sam bio fasciniran filmom, no tek kad sam završio s profesionalnim bavljenjem košarkom, počeo sam razmišljati o glumi", napisao je.

image

Davor Tomić

PAUL HAMPARTSOUMIAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tomić je prema pisanju britanskog medija osnovao tvrtku za luksuzne hrvatske vile te pohađao Guildhall School of Music and Drama, a prijatelji ga uspoređuju s Jamesom Bondom. Tako je jedan čestitajući njegovoj sestri Ani na udaji napisao: "Znaš da ću uvijek biti tu. Samo nazovi, jer tvoj brat 007 vjerojatno neće biti dostupan!".

PR agenti Naomie Harris nisu željeli komentirati njen odnos s Tomićem.

Linker
20. travanj 2024 06:48