OBOŽAVANA TV LICA

Gdje su danas likovi iz kultne serije 'I to mi je neki život'?

Pratili smo ju, poistovjećivali se s Angelom Chase i njezinim ljubavnim mukama. Snimali smo ju na VHS kazete pa premotavali kako bismo još jednom gledali Jareda Leta kako hoda školskim hodnikom. Seriju 'I to mi je neki život' nekadašnji buntovni tinejdžeri nikada nisu zaboravili, a evo gdje se danas nalaze likovi koje smo voljeli.

Claire Danes

A post shared by Gooblythe (@gooblythe) on

-New York, NY - 7/26/2017 -  Sony Pictures Classics & The Cinema Society Host a Screening of Brigsby Bear, at Landmark Sunshine Cinema

-PICTURED: Claire Danes
-, Image: 343151944, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Claire Danes u ranim ’90-ima ostvarivala je manje i neprimjetne televizijske uloge, no vrata slave za nju se otvorila kad se izborila za ulogu Angele Chase u seriji ‘I to mi je neki život’. Tadašnja tinejdžerska zvijezda tumačila je lik s kojim su se poistovjećivale srednjoškolke diljem svijeta. Nakon što je 1995. godine završilo snimanje serije kojom se proslavila, Claire se u ulozi Juliet pojavila uz Leonarda DiCaprija u filmu Baza Luhrmannsa Rommeo + Juliet. Uslijedile su uloge u The Rainmakeru, Les Misarablesu, Brokedawn Palacu, Terminatoru 3 itd., a svoj prvi Emmy osvojila je 2010. godine za ulogu u HBO-ovom filmu Temple Grandin. Ipak, njezino se lice danas najčešće povezuje uz posljednju ulogu Carrie Mathison u fantastičnoj seriji Homeland, za koju se također okrunila Emmyjem. Danes sa svojim suprugom, glumcem Hughom Dancyjem i njihovim 5-godišnjim sinčićem Cyrusom živi u New Yorku, a uz glumu, aktivno se bavi i pitanjem ženskih prava, osobito u slabije razvijenim zemljama.

Jared Leto

Baš poput njegove kolegice Claire Danes, i Jared Leto se, neovisno o ranijim angažmanima, proslavio upravo serijom ‘I to mi je neki život’. Zgodni Jordan Catalano bio je teška ljubavna patnja Angele Chase, a njegovo buntovništvo i predivne plave oči smo obožavali. Nakon završetka snimanja serije, danas 45-godišnji Leto se posvetio filmskim ulogama i to u filmovima Prefontaine, Urban Legend, Girl, Interrupted, Requiem for a Dream, Panic Room, Lord of War, Lonely Hearts i Mr. Nobody (2009). Usporedno sa snimanjem filmova, glumac se bavio i svojom drugom ljubavi – glazbom. Kao frontmen benda 30 Seconds To Mars ostvario je i značajna glazbena ostvarenja. Jared Leto 2014. godine osvojio je i Oscara, i to za najbolju sporednu ulogu u filmu Dallas Buyers Club u kojemu je utjelovio lik transseksualca zaraženog HIV-om. Kritika i publika izuzetno su pohvalile i njegovo tumačenje Jokera u filmu Suicide Squad iz 2016. godine. Poznat kao veliki holivudski zavodnik, Jared se u posljednje vrijeme smirio i to uz 22 godine mlađu odabranicu, rusku manekenku Valery Kaufman. Prije nje, u ljubavnom ga se kontekstvu povezivalo s Cameron Diaz, Lindsay Lohan, Ashley Olsen, Scarlett Johansson, Britney Spears i mnogim drugim slavnim ženama.

A.J.Langer

A.J. Langer pamtimo kao Rayanne Graff, simpatičnu, vrckastu i odanu prijateljicu glavne junakinje Angele Chase. Prije serije ‘I to mi je neki život’ glumila je, među ostalim, u Baywatchu, a nakon uloge Rayanne, Langer se pojavljivala u serijama i filmovima poput Coach, Escape from L.A., Seinfeld, It's Like, You Know..., Three Sisters, and Eyes i drugima, a svoju je karijeru usporila od kad se 2004. Godine udala za odvjetnika Charles Courtenaya koji je potomak loze Devon. Nakon smrti svekra, A.J. i Charles naslijedili su lordovske titule, ali i imanje. Iz Los Angelesa su preselili u London i sa svoje dvoje djece žive mirnim obiteljskim životom.

Wilson Cruz

Angelin i Rayannin gay prijatelj Richie Vasquez mnogima se '90-ih uvukao pod kožu. Uloga u seriji ‘I to mi je neki život’ Cruzu (43) je prvo televizijsko ostvarenje koje mu je otvorilo vrata holivudske industrije, pa smo ga po završetku serije gledali i u filmovima Nixon (1995), All Over Me (1997), Joyride (1997), Supernova (2000), and Party Monster (2003), ali i u kultnim serijama poput The West Wing, Ally McBeal, Grey’s Anatomy i dr.

Wilson Cruz i dalje je aktivan u filmskoj industriji, a kao deklarirani homoseksualac mnogo truda ulaže u zalaganje za prava LGBT zajednice.

Devon Gummersall

Jena Sims & Devon Gummersall
arriving at the Drop Dead Diva: Season 1 Finale at the Paley Center for Media
Paley Center for Media
Beverly Hills,  CA
October 7,  2009, Image: 39252508, License: Rights-managed, Restrictions: **NOT FOR SALE IN: UK, Ireland, France, Germany, Austria, Netherlands,  South Africa, Russia, Australia, New  Zealand, USA**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Capital pictures
Profimedia, Capital pictures

Sjećate li se pametnog šmokljana koji je živio preko puta Angele i bio beznadno u nju zaljubljen? Devon Gummersall u seriji je tumačio lik simpatičnog Briana Krakowa, a kasnije smo ga gledali u filmovima i serijama It’s My Party, Independence Day, Relativity, Felicity, Dick, Roswell, The L Word, Reeker, State od Mind...I dok nekoć nije imao šanse protiv Jordana Catalana, Gummersall je danas poprilično zgodan i uspješan. Vjerujemo da bi i Angela Chase ponovno razmislila.

Linker
23. travanj 2024 16:11