Profimedia, AKM-GSI
OBITELJ IZ SNOVA

Geni za poželjeti: Djevojčice najljepšeg para Hollywooda zapravo su mamina kopija

Možda žene uzdišu za glumcem Ryanom Goslingom diljem svijeta, ali on ima itekako važnijeg posla.

Jedan od najzgodnijih holivudskih parova Eva Mendes i Ryan Gosling zaustavljaju poglede kad prošetaju gradom, posebno kada su u društvu svojih prekrasnih djevojčica. Tata od formata Ryan je ovoga puta svoje preslatke kćeri sam vodio na doručak u Los Angelesu. Glumac kojeg ćemo zauvijek pamtiti kao zavodnika iz "Bilježnice" šetao je s trogodišnjom kćeri Esmeraldom i dvogodišnjom Amadom koje su izrasle u prave ljepotice, a obje više sliče poznatoj majci.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Ryan Gosling enjoys breakfast with his daughters after arriving back to LA from NYC. Ryan was in NYC Yesterday and this morning promoting his latest film
Profimedia, AKM-GSI

Ryanova zanosna supruga, glumica Eva Mendes (45), nije bila s njima. Glumac koji je svoju karijeru napravio zahvaljujući imidžu dečka iz susjedstva, najbolje se osjeća kod kuće okružen svojim curama kada je najobičnije odjeven i vrlo prizemljen.

Ono što je mnogim ženama privlačno kod njega je to što je u intervjuima često izjavio da razumije žene i da je dobar slušač, uvijek ističe kako ima dobar odnos s majkom, a i često javno izjavljuje ljubav svojoj izabranici Evi.

Linker
20. travanj 2024 00:14