Upali svaki put

Genijalan trik tate blizanaca: Clooney otkrio kako djecu ‘natjera‘ da budu dobri u božićno vrijeme

Glumac se trenutno nalazi u Velikoj Britaniji, gdje je došao na drive in premijeru svog filma ‘Ponoćno nebo‘, no zbog promijenjenih pravila mora s cijelom obitelji prvo provesti dva tjedna u karanteni.

U posljednje vrijeme glumac George Clooney briljira, ne samo svojim izvedbama u filmovima, nego i životno-obiteljskim savjetima. Tako je ovog puta podijelio svoj trik kojim živahne blizance koje ima sa suprugom Amal Clooney, drži 'pod kontrolom' u ovo blagdansko doba.

Svoj pametan plan, koji je razradio posebno za Božić, podijelio je u virtualnom intervjuu za emisiju "The Late Show with Stephen Colbert", a može se reći da je primjenjiv i za svu djecu na svijetu određene dobi.

Pogledajte video

Svoje tri i pol godišnje blizance Ellu i Alexandera ovaj 59-godišnji glumac još uvijek dobiva na foru time što se pretvara da razgovara s Djedom Božićnjakom.

Koja faca: George Clooney svakom od svojih 14 najboljih prijatelja poklonio po milijun dolara

"Kod trogodišnjaka samo pokušavaš svoju djecu držati pod kontrolom općenito, tako da sam razvio način da ih natjeram na pristojno ponašanje u ovo vrijeme", otkrio je George.

Trik koji još uvijek pali

"Spavaju u istoj sobi i kada ujutro počnu proizvoditi buku, jednostavno znate da se međusobno 'kefaju'. Ja stanem ispred njihovih vrata i kažem glasno: 'O bok Djedice!' Onda se čuje zvuk Božićnjaka, koji ide otprilike ovako: 'Ho, ho, ho!'", objašnjava glumac kako se u tim kućnim trikovima posluži i znanjem glume pa oponaša Djeda Božićnjaka najbolje što može.

image
George i Amal Clooney s djecom trenutno su u karanteni u Britaniji.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Izmišljeni razgovor koji jeca slušaju iza vrata ide dalje. Clooney pita Djeda Božićnjaka što radi u njihovoj kući. "Onda on kaže: 'Samo se želim uvjeriti da su djeca dobra'. E tada ih možete čuti da viču: 'Jesmo Djede, dobri smo!' Tada Božićnjak odlazi, a klinci su nevjerojatno pristojni", opisao je George mali igrokaz koji se događa u njihovom domu u blagdansko vrijeme.

Glumac već planira kako ovaj trik primijeniti i na druge blagdane. "Brinem se malo zbog Uskršnjeg Zeke, jer nisam baš siguran kako on zvuči", našalio se. Clooney je trenutno s obitelji u Londonu, a u istom je razgovoru voditelju otkrio da se očajnički trudi da od djece ne napravi "male Britance".

Pokazao vještinu: George zgrabio čudnu napravu i demonstrirao kako se šiša

Hollywoodska zvijezda nedavno je i otkrila da se posljednjih 25 godina sam šiša i to neobičnim aparatom zvanim Flowbee. Svoje vještine uređivanja frizura ne zadržava samo za sebe, nego je preuzeo ulogu obiteljskog frizera dok sa suprugom Amal i njihovim blizancima Ellom i Alexanderom boravi u kući. "Čistim podove, usisavam, perem rublje i šišam kosu", otkrio je glumac.

Linker
12. travanj 2024 13:02