Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
gledala crvene komade

Georgina u potrazi za donjim rubljem: Ronaldova zaručnica uhvaćena u shoppingu, pokazala i novu skupocjenu torbicu

Partnericu Cristiana Ronalda, vatrenu Španjolku, Georginu Rodriguez često možemo vidjeti u shoppingu, a svaki njezin izlazak u javnosti pomno je promišljen i uvijek nosi najrazvikanije brendove.

Atraktivna i uvijek u trendu 25-godišnja ljepotica Georgina Rodriguez požurila se naoružati donjim rubljem prije večere sa svojim zaručnikom Cristianom Ronaldom i njegovim sinom. Rodriguez ništa ne propušta slučaju pa je uoči slavlja s obitelji poželjela kupiti sve novo.

U poznatu talijansku trgovinu s donjim rubljem Intimissimi ušla je s misijom da izabere crveno donje rublje, ali kad je shvatila da je u stopu prate fotografi, poželjela je samo što prije izaći.

Torino, ITALY  - *EXCLUSIVE*  - Cristiano Ronaldo's model girlfriend Georgina Rodriguez seen out while shopping at Intimissimi and Max Mara in Turin

BACKGRID UK 11 DECEMBER 2019, Image: 487564040, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no, Credit line: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Georgina je mislila da će proći neopaženo, ali je obišla još i Max Maru. Osim pernate jakne, nosila je Chanel tenisice i Chanel torbicu. Slavna obitelj objavila je fotografiju s božićne večeru nogometaša Juventusa na kojoj je blistala u plavom kombinezonu, šljokičastim platformama i novom Prada torbicom. Riječ je o novom modelu Prada Panier Saffiano, a cijena joj je oko 12.200 tisuća kuna.

farfetch promo

facebook

Georgina je Ronaldu u studenom 2017. na svijet donijela prvo biološko dijete, djevojčicu Alanu Martinu. S Ronaldom odgaja još troje djece koje su mu na svijet donijele dvije surogat majke. Inače, najstarijeg sina Christiana Jr.-a rodila mu je surogat majka 2010. godine, kao i blizance Matea i Evu Mariju 2017. godine. Iako još nisu u braku, Ronaldo je nedavno priznao kako će se jednog dana sigurno vjenčati s dugogodišnjom djevojkom Georginom Rodriguez jer je naprosto obožava.

"Toliko puno mi je dala i pomogla. Naravno da je volim. Jednog dana ćemo se sigurno vjenčati. To je san i moje majke", rekao je Ronaldo.

Linker
20. travanj 2024 08:20