Robert O'neil / Splash News
73 pitanja

Gigi Hadid otkrila u koga je zaljubljena, što najbolje kuha te koji je najbolji savjet kojeg je dobila

U destominutnom video intervjuu za američko izdanje Voguea, manekenka je otkrila brojne pikanterije iz svog života, kao i razlog zbog kojeg je beskrajno zahvalna svom dečku Zaynu Maliku.

Nedavno je izjavila kako s britanskim pjevačem Zaynom (24) najviše vremena provodi na kauču pred televizorom (iako uvijek zaspe na pola filma), a tek je sad jasno zašto - on radi odlične pite kojih se manekenka ne može zasititi. Gigi Hadid (22) u modnom je svijetu od malih nogu, a prvu kampanju koju je ikad snimila, onu za Guess Baby, skoro je uprskala svojim potezom. Naime, malo se zaigrala sa škarama i odrezala šiške te je to razlog zbog kojeg na svim fotografijama nosi maramu. Kao jahačica osvajala je medalje na natjecanjima, a danas ganja dizajnerske kampanje i naslovnice prestižnih modnih magazina. Tako je, u društvu dečka, osvanula na naslovnici kolovoškog izdanja američkog magazina Vogue, a za taj je časopis snimila i svoju prvu naslovnicu - za koju je otkrila da joj je jedan od omiljenih trenutka karijere.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ključ uspjeha je pridržavanje savjeta majke Yolande Hadid, bivše nizozemske manekenke - ako nisi najpristojnija i najvrjednija djevojka u industriji, uvijek će se naći neka ljepša, pristojnija i vrjednija od tebe. Ovoj modnoj insajderici nijedan trend ne može promaknuti - za snimanje je odjenula crveni top i traper komade brenda Re/Done - a otkrila je kako je totalno zaljubljena u barbadošku pjevačicu Rihannu i njezin osebujan stil. I dok modu ima u malom prstu, priznala je koji je njezin beauty porok - često ode spavati bez da skine šminku. Nakon Londona, Pariza, Berlina, Rima i St. Tropeza, koje će posjetiti ovih mjeseci, pohrlit će natrag u zagrljaj Britanca, upaliti omiljenu seriju na Netflixu te mu pripremiti svoj specijalitet - cheeseburger. Koji joj je alter ego, vjeruje li u horoskop, što joj nedostaje iz života u Kaliforniji te koje joj je najdraže putovanje možete pogledati u nastavku.

Linker
17. travanj 2024 00:10