Nejc Levstik, Severina, Alen Ključe
 Tomislav Kristo / CROPIX
SVE JE OK

Glasine o prekidu suradnje Severine i menadžera oboje demantiraju, stalno ih pokušavaju posvađati

Vijest koja se pojavila u medijima da je Severina prekinula suradnju s menadžerom Alenom Ključom oboje odlučno odbacuju.

"Uopće nam nije jasno odakle se pojavljuju ove glasine. Iza nas je velik i sjajno odrađen posao, trenutno smo fokusirani na različite stvari, Severina na privatnu situaciju, ja nakon zdravstvenog oporavka pripremam Bocellija u Ljubljani i Celine Dion u zagrebačkoj Areni. Surađujemo kada je riječ o većim produkcijama, surađivali smo i surađivat ćemo", rekao je Ključe za Slobodnu Dalmaciju. Njegovu izjavu potvrdila je i Severina koja turneju nastavlja nakon korizme.

Livio Andrijić
Dino Rađa, Igor Kojić, Severina, Pete Radovich i Alen Ključe

Gloria 25 godina / Lauba / Zagreb 27.09.2019. / foto: Maja Jurovic / Djelo Jusic Mladji i Hanka Paldum i Severina Kojic i Alen Kljuce i Igor Kojic
Maja Jurović
Đelo Jusić mlađi, Hanka Paldum, Severina, Paula Jusić, Alen Ključe, Igor Kojić

"Doista ne mogu shvatiti zašto me uporno netko želi svađati i izmišlja prekide sa suprugom i suradnicima" rekla je pjevačica.

"Znamo se odavno, prvi koncert koji je on organizirao bio je moj nastup u Dubrovniku 1995. Otada se stalno krećemo u istoj orbiti, nekoliko puta smo i surađivali, a sad je napokon došlo i naše zajedničko vrijeme. Karakterno smo slični, oboje smo turbo pozitivci, koji od jednog “ne” naprave pet “da”. Imamo mnogo sličnih iskustava, a javila sam mu se jer sam ga - sanjala. Sutradan ujutro vidjela sam pak reklamu za koncert koji organizira Alenova Star produkcija, i to je bilo - to. A ključno u našoj suradnji je da se turneji oboje veselimo kao mala djeca", rekla je pjevačica u prošlogodišnjem intervju za magazin Gloria, a komentirala je i priče da joj je suprug neko vrijeme bio i menadžer.

Zagreb, 171019.
Hotel Westin.
Severina na konferenciji za medije najavila turneju The Magic Tour.
Na fotografiji: Matic Zadravec, Damir Somen, Nejc Levstik, Severina Kojic, Alen Kljuce, Crt Birsa.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / CROPIX

"Naravno da nije, no ja - kako se u Splitu kaže - uopće ne 'obadajen', ne obazirem se na medijske senzacije koje nemaju veze s istinom. Kad bih stalno demantirala sve laži koje su o meni napisane, morala bih se samo time baviti. Možda je moja greška što rijetko dajem intervjue pa se granica između istine i laži još lakše zamagli", rekla je Severina koja svojim najvećim postignućima smatra to što privatno ima predivnu obitelj, a profesionalno to što voli svoj posao te što je njezina publika poštuje i voli.

"Svugdje me dočekuju kao dragoga gosta i nema ljepšeg osjećaja od toga. Velikim uspjehom smatram i to što sam usprkos svim lažima i podmetanjima s kojima sam se proteklih godina morala nositi, ostala svoja. I nisam podlegla negativnostima s kojima su me konstantno zasipali. Slušam intuiciju te živim za trenutak i drage ljude koji me okružuju. A na prošle ne želim trošiti snagu, vrijeme i energiju", dodala je u velikom intervjuu pjevačica.

Linker
25. travanj 2024 10:27