Ivan Posavec
I mi bi tako

Glazbena diva zna uživati u malim stvarima: Tereza Kesovija pronašla je recept za sretan život

Glazbena mega diva ovih prostora ima najbolje oružje za sretan život, a to je - njezin optimizam.

Legendarna 81-godišnja pjevačica Tereza Kesovija aktivna je i tijelom i duhom, a nedavno je objavom na svojim društvenim mrežama ponovno pokazala da je pronašla formulu za sretan život.

Na svojim društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj uživa u samoborskim kremšnitama i time oduševila svoje pratitelje.

Osim toga legendarna diva nedavno je snimila pjesmu s bendom Let3 "Sam u vodi", ali i pohvalila se da se provozala u jurilici Mate Rimca.

U intervjuu za magazin Gloria priznala je da je zadovoljna načinom na koji se nosi s godinama...

"Kako kad! Ma, neka ih. K'o ih šiša! Tajna moje vitalnosti je u mom urođenom optimizmu i želji za radom.", dodala je Tereza koja je i danas aktivna u vježbanju. Naime, tijekom karantene je redovito vozila sobni bicikl.

Tereza Kesovija
Koronavirus aktivnosti kod kuce
Zagreb
Fotograf Matej Dokic 190320
Matej Dokić
Vrijeme najradije provodi gledajući televizor, čitajući, razgovarajući s prijateljicama na telefon, a sprema se napisati i zanimljivu priču.

Osim toga veseli je što je njezin ormar prepun modnih kombinacija...

"U mom ormaru nema suše… Od odjeće za svaki dan, tenisica u raznim bojama, do modela za scenu. Nađe se i nešto što poklonim prijateljima, ako im se svidi.", dodala je diva.

Čitajte i:

Tereza Kesovija oduševila fotografijom iz mladosti: 'Takva vedrina, ljupkost i ljepota'

Tereza Kesovija nikad iskrenija: 'Natjerali su me da od prolaznika na ulici prosim po deset kuna'

'Devet i pol minuta naježenosti': Mrle iz Let 3 nas je dobro nasmijao dok je pričao o snimanju pjesme s Terezom Kesovijom

Linker
25. travanj 2024 01:54