Croatia Records
Lijepa sjećanja

Glazbenica se prisjetila svojih početaka i izmamila osmjehe: 'Nisam ni znala da imam sramežljivu fazu'

Prisjećanje na djetinjstvo i posveta prijateljici pokazali su nježnu stranu jedne od naših najtalentiranijih pjevačica, koja je od malih nogu pokazivala izniman talent za glazbu.

Da se svi volimo prisjetiti kakvi smo bili kao djeca, pokazala je i naša popularna pjevačica Franka Batelić. Video isječak gdje pop zvijezda u društvu prijateljica iz djetinjstva nastupa na dječjem koncertu, raznježila je sve.

"Što kažeš na remake ovog klasika? I koreografije naravno... Prst i nokat od devedesetih. Pa čak i na pozornici", posvetila je objavu svojoj prijateljici. Uz video na kojem obje pjevaju solo dionice ispred dječjeg zbora, naša pjevačica i njezina prijateljica Stefanie pokazale su kako su i u najranijoj dobi mogle plesati uz pjevanje na talijanskom.

Uspjeh za uspjehom

Snimka je oduševila i prijateljicu i Frankine pratitelje, a komentirala je i Ella Dvornik rekavši kako obožava kad ljudi izvuku takve "bisere". Na što joj je pjevačica odgovorila da je to bila njezina sramežljiva faza, za koju nije ni znala da ju je imala.

Franka Batelić niže uspjeh za uspjehom i na privatnom i na poslovnom planu. Dok uživa s malenim sinčićem Viktorom, pjevačica radi i na novim pjesmama, već drugi put ove godina planira objaviti pjesmu, a za odabir koja će to skladba biti Franka je zamolila za pomoć svoje pratitelje.

"Dvije pjesme su spremne. I ne mogu se odlučiti koju izbaciti prije. Ekipaaa, imate kakvih želja? Nešto energičnije, plesnije? Ili nešto totalno drugačije... pomalo neočekivano?", napisala je nedavno pjevačica.

Pročitajte i:

Franka ne miruje: Pjevačica ima dvije nove i neobične pjesme, ali neće sama odlučiti koju ćemo prvo čuti

Tuga koja je uvijek prisutna. Franka Batelić prisjetila se voljenog oca: 'Volim te'

Franki Batelić u karanteni pomažu svi: Viktora čuvaju baka, ujak, ali i tata

Ćorluke se najbolje provode u izolaciji: Red hrane, red igre i prođe dan za tili čas

Linker
19. travanj 2024 17:22