Iggy Azalea
 MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Nitko nije znao da je trudna

Glazbenica šokirala svijet iznenadnom objavom: 'Imam sina, on nije tajna'

Reperica australskih korijena dugo je odgađala objaviti da je na svijet donijela dječaka. Od prošle godine prate je glasine da je trudna, no ona se po tom pitanju nije oglašavala.

Reperica Iggy Azalea uspjela je sakriti trudnoću i rođenje sina te je tek sada objavila na svom Instagramu da je postala majka. S reperom umjetničkog imena Playboi Carti dobila je dječaka, no dosad su čekali da objave sretnu vijest.

Čekala sam pravo vrijeme da nešto kažem, no kako je vrijeme prolazilo, tako sam shvaćala da ću uvijek osjećati tjeskobu prije nego podijelim ovako veliku vijest sa svijetom.

"Želim ovaj dio svog života zadržati privatnim, no htjela sam naglasiti da moj sin nije tajna i da ga volim više nego što riječi mogu izraziti", napisala je Iggy na Instagram Storyju.

U prosincu 2019. godine pojavile su se glasine o njezinoj trudnoći, no glazbenica se nije osvrtala na spekulacije. Ipak, objavila je tada fotografiju u kupaćem kostimu, pokušavajući tako utišati glasine.

Partner otkrio da su se uselili zajedno, a Iggy cijelo vrijeme jako čuva privatnost

Iggy Azalea sa spomenutim glazbenikom u vezi je dvije godine, upoznali su se 2018., a tijekom ljeta prošle godine mnogi su pretpostavili da se par zaručio. Sama reperica dodatno ih je potaknula kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju s prstenom na lijevoj ruci. Ni tada se, doduše, dvojac nije oglašavao oko sretnih vijesti. Ipak, Playboi je izjavio krajem 2019. da živi s Azaleom, otkrivši da su se uselili u zajednički dom. Bila je to, očito, tajna priprema za dolazak dječaka kojeg je par u međuvremenu dobio.

Perth, AUSTRALIA  -   *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - Playboi Carti and Iggy Azalea are seen departing Perth Airport in Perth, Western Australia,Image: 491215865, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: FAMO / Backgrid Australia / Profimedia
FAMO / Backgrid Australia / Profimedia
Iggy Azalea s partnerom je dobila dječaka, datum njegovog dolaska na svijet nije objavila.

Čitajte i:

Sementa Rajhard o prvim mjesecima majčinstva: 'Dijete me umori, ali jednoga se moramo držati'

Napokon radosna vijest za Todoriće: Krajem ljeta stiže prinova u obitelj

Pravi baby boom na domaćem zvjezdanom nebu: Bebe stižu u čak 11 poznatih obitelji

Voditeljica Marijana Batinić čeka drugo dijete! Dirljivim riječima otkrila i kada stiže prinova

Linker
19. travanj 2024 12:24