legendarni par

Glazbenik slomljenog srca: Mučni razlaz Roda Stewarta s Penny Lancaster inspirirao je njegovu najtužniju pjesmu

Iako je sada u skladnom braku, počeci s njegovom tadašnjom djevojkom, sada suprugom, nisu bili jednostavni.

Legendarni glazbenik Rod Stewart u braku je s Penny Lancaster od 2007.i u njemu su dobili dvoje djece - Aidena Patricka (10) i Alastaira Wallacea (16). Iako je njihov brak sretan i staložen, u početku nije bilo sve tako bajno. Naime, Penny ga je u jednom periodu njihove veze napustila, što je glazbeniku jako teško palo i to ga je inspiriralo da napiše "svoju najtužniju pjesmu".

Kako piše Mirror, Stewart slomljenog srca je svaku večer i jutro s čežnjom gledao u fotografiju svoje djevojke i odlučio svoju muku opjevati na albumu "Time".

image

Rod Stewart i Penny Lancaster 2004.

IAN WILSON/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Edin Mehmedović: ‘Shvatit će me svi muškarci, koji još nisu očevi, kad prvi put prime svoju bebu u ruke‘

"Napravio sam prepjev pjesme Toma Waitsa 'Picture In A Frame'. Penny i ja smo prekinuli na dva tjedna i pjesma je o tom vremenu. Zamolio sam je za svoju fotografiju u okviru kako bih je vidio kad idem u krevet i kad se probudim", opisao je svojedobno Stewart koji je jučer navršio 77 godina.

Dodao da je "puno riskirao" kada je u pitanju romantična veza, ali da je naučio da žene vole čuti istinu, a mrze pušenje i kockanje.

U razgovoru za australski časopis Life, Rod je rekao da je naučio vrijedne lekcije kada je u pitanju brak i dugoročna ljubav.

"Moje pravilo u vezi je: 'Ne svađajte se nakon čaše vina - ostavite raspravu za jutro'", objasnio je glazbe0nik koji je, kaže, oduvijek volio žene.

"Neke sam osvojio, neke izgubio, ali ne radi se o čarobnom dodiru, već o tome da budem bolja osoba i dobar slušatelj", uvjeren je Stewart. Osim toga, jednom prilikom je za People otkrio da je njegov brak s Penny postojan prvenstveno zbog intimnosti koja se ne smije izgubiti.

Čitajte i: Shawn Mendes i Camila Cabello ponovno zajedno? Zajednička šetnja uz preslatkog retrivera

"Ne govorim o seksu, već o poljupcu, maženju i grljenju. Penny i ja to radimo svako jutro", poručio je Stewart koji je svoju suprugu upoznao u kasnim devedesetima, kada je unajmio nadobudnog fotografa da ga fotografira dok je bio na turneji.

Ima osmero djece s pet žena i bio je u braku tri puta - prvi put s Alanom Stewart od 1979. do 1984., u kojem su dobili dvoje djece - kćer Kimberly (42) i sina Seana (41). Njegova druga supruga bila je manekenka Rachel Hunter od 1990. do 2006., s kojom dijeli kćer Renee (29) i sina Liama ​​(27). S bivšom djevojkom Kelly Emberg ima 34-godišnju kćer Ruby, a s još jednom bivšom partnericom ima kćer Sarah (58).

Linker
18. travanj 2024 12:34