Profimedia, Xposurephotos
Bolne godine

Glumac iskreno: 'Kad sam se izliječio, moja je majka nakon 15 godina opet mogla spavati'

'To kroz što sam ja godinama i prolazio zasigurno nije rijetkost u današnjem modernom svijetu, nažalost', započeo je slavni glumac svoju nimalo slavnu priču o dugogodišnjoj borbi sa porocima i strahovima koji, kako kaže, postaju 'kancerogeni'.

'Uvjeren sam da svaki ovisnik ima svoju priču. Biti ovisan i ne znati što učiniti u svijetu gdje se to od muškaraca očekuje, stvara pritisak i vodi alfa ponašanju. Znate, ako se mi kao muškarci ne znamo nositi sa strahovima, to postaje kancerogeno. To vrlo često onda rezultira nasilnim ponašanjem i raznim drugim devijacama. Da bi se suočili s tim, moramo sagledati svaki kutak života, analizirati sve što nas je dovelo u to stanje. Ja sam to učinio i počeo se boriti protiv toga. Živio sam kao u magli do tada', ispričao je 41-godišnji Colin Farrell za Irish Independent. Glumac se na rehabilitaciju prijavio nakon što je snimio triler 'Poroci Miamija' 2006. godine.

'Morao sam to učiniti, bio sam na dnu. Morao sam povući kočnicu i to sam učinio nakon dugo, dugo godina', rekao je. Mislio je pritom na godine i godine konzumiranja droge i alkohola. Govorimo o bazenima alkohola, prvoklasnoj drogi, lijepim ženama i raznim ovozemaljskim nasladama. Nije vjerovao u autocenzuru, jednom je za Playboy čak izjavio da je 'heroin, povremeno, u redu'.

Sve te godine njegova majka, priznao je, nije spavala od brige za njega. 'Kad sam se vratio s rehabiliticije, moja je majka nakon 15 godina opet mogla spavati'.

A kako nakon izlječenja bori sa životnim iskušenjima? 'Trčim. Planinarim. Često idem u prirodu, trudim se što više biti u prirodi. Idem u kino i družim se sa svojom djecom. Slušam muziku. Živim. Samo živim bez otrova, a godinama sam se trovao', rekao je Farrell.

Otac je 14-godišnjeh sina Jamesa i osmogodišnjeg Henryja iz dviju prijašnjeg veza. Dom mu je Los Angeles, a ovih dana s Nicole Kidman i ostalom filmskom ekipom u kina dolazi s filmom 'Ubojstvo svetog jelena'.

Linker
25. travanj 2024 05:41