Povukao ručnu

Glumac iznenadio objavom da se povlači iz branše: ‘Zauzet sam druženjem sa svojim djevojkama‘

Holivudski glumac odlučio je poslije snimanja filma ‘Spirited‘ - moderne adaptacije novele Charlesa Dickensa ‘Božićna pjesma‘ s Octavijom Spencer i Willom Ferrellom, pobrinuti se za nezaboravne blagdane u vlastitom domu s najvažnijim ženama u svom životu.

Riječi iz pjesme “Nije u šoldima sve” mogle bi se primijeniti na odluku kanadske filmske zvijezde Ryana Reynoldsa da uzme pauzu od snimanja filmova. Otkad ju je prošlog mjeseca objavio, njegovi brojni pratitelji na društvenim mrežama zasipaju ga upitima, piše E! Online.

Bilo je tu svega, od znatiželje do raspitivanja za glumčevo zdravlje. Budući da odmor na kojem mora stalno objašnjavati zašto se odmara nema smisla, duhovita zvijezda filma “Deadpool” oglasila se objavom koja pomalo podsjeća na rukom pisane obavijesti trgovaca na zatvorenim vratima dućana kad javljaju da ih nema: "Ryan trenutno ne može doći na set, zauzet je druženjem sa svojim djevojkama."

image

Ryan Reynolds i supruga Blake Lively.

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ryan Reynolds: ‘Baš sam se dobro proveo u Hrvatskoj, ne bi bilo loše tu se i skrasiti u mirovini‘

Kao i uvijek, među prvima se oglasila njegova supruga Blake Lively (34) i u šali ga podsjetila kako je sličnu obavijest na vrata svog "dućana" već ostavila glumačka legenda Sir Michael Caine. A suprug joj je uzvratio objavom u kojoj je napisao samo jednu riječ: "Roditelj".

Stvar je u tome da je holivudski glumac nakon snimanja božićnog filma "Spirited" s Octavijom Spencer, dobitnicom Oscara za ulogu Minny Jackson u filmu "Tajni život kućnih pomoćnica" i komičarem Willom Ferrellom (uskoro će se prikazati na platformi Apple TV +), odlučio 'povući ručnu'.

Kao da ga je taj film, moderno prepričan klasik Charlesa Dickensa ( riječ je o "Božićnoj pjesmi" iz 1843.) potaknuo pobrinuti se za nezaboravne blagdane u vlastitom domu.

Njegove djevojke, podjednako uspješna supruga s kojom je već devet godina u braku i njihove djevojčice James (6), Inez (5) te Betty (2) uživaju što je glumac sada samo njihov. Ne bi li preduhitrio pitanja obožavatelja, Reynolds je na svojem Instagram Storyju napisao:"Odmor može trajati od dva mjeseca do godine dana.

image

Na premijeri filma 'Red Notice'.

IMAGE PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ryan Reynolds suprugu iznenadio zavidnom vještinom: Blake Lively više ne mora ići kod frizera!

Općenito, šest mjeseci je standardno trajanje plaćenog odmora. To vam daje dovoljno vremena i fleksibilnosti za obavljanje stvari kao što su putovanje, studiranje ili dovršavanje onog što ste htjeli, a niste stizali”, zaključio je glumac.

Linker
20. travanj 2024 01:59