MEGA / Mega Agency / Profimedia
Nije joj bilo lako

Glumica nakon razvoda: 'Najteže mi je bilo prihvatiti da sam izgubila budućnost za koju sam mislila da će biti idealna'

Iako je nakon razvoda s Channingom Tatumom pronašla novu ljubav s kojom sada očekuje dijete, Jenna Dewan je u novom intervjuu priznala da joj je razlaz s glumcem vrlo teško pao te da je uložila mnogo napora da posloži sve kockice i konačno okrene novu stranicu u životu.

Glumica i plesačica Jenna Dewan lani je prošla kroz težak razvod s glumcem Channingom Tatumom. Iako su se zaljubili preko ušiju na snimanju filma 'Step up', vjenčali se i dobili kćer Evelyn, njihova ljubav nije preživjela sve izazove. Nakon razvoda i rješavanja skrbništva nad kćerkom, oboje su sreći pronašli s drugima - Jenna s glumcem Steveom Kazeeom s kojim očekuje i prvo dijete, a Channing s pjevačicom Jessie J.

Uoči izdavanja svoje wellness knjige 'Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day', Jenna je u novom intervjuu za People priznala da se osjećala užasno tijekom razvoda te je otkrila zašto je do njega uopće i došlo. "Bila sam iscijeđena. Bilo mi je jako teško jer sam izgubila budućnost za koju sam mislila da će biti idealna. Upoznala sam ga kad sam imala 24. Zapravo nisam poznavala život prije Chana", rekla je.

WESTWOOD, CA - FEBRUARY 01: Actor Channing Tatum and actress Jenna Dewan-Tatum attend Universal Pictures' 'Hail, Caesar!' premiere at Regency Village Theatre on February 1, 2016 in Westwood, California.
<P>
Pictured: Channing Tatum, Jenna Dewan, Jenna Dewan Tatum
<B>Ref: SPL1219469  020216  </B><BR/>
Picture by: @Parisa<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
@Parisa
Channing Tatum i Jenna Dewan

"Uvijek kažem da se nitko ne vjenča zato da bi se rastao. Ljudi rastu i mijenjaju se, a nekada se uopće ne mijenjaju zajedno. Dakle, naša situacija se nije dogodila preko noći, već smo kroz neko vrijeme spoznali da želimo drukčije stvari", dodala je. Ipak, Jenna je priznala da se sada osjeća bolje nego ikada jer je uspjela prihvatiti to što joj se dogodilo i konačno je shvatila što želi u životu.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - A smiling Jenna Dewan enjoys her Sunday with her boyfriend Steve Kazee and daughter at the Farmer's Market.

BACKGRID USA 25 AUGUST 2019, Image: 467253092, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

"Nikada ne očekujete da će stvari krenuti u smjeru koji u tom trenutku ne želite. Ali kada to prihvatite i shvatite što želite, to će vas naposljetku učiniti sretnima. Zahvalna sam što sam na mjestu kojem jesam i što sam otvorila novo poglavlje u životu", zaključila je. Jennu i Stevea prvi se put zajedno povezivalo u listopadu 2018., a godinu dana nakon objavili su da čekaju dijete.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - *Web Must Call For Pricing* Jenna Dewan kicks off her Labor Day weekend with a trip to a Los Angeles beach with her boyfriend Steve Kazee and daughter Everly Tatum. Jenna flaunts her toned figured in a navy blue bikini accessorized with a straw hat. *Shot on 08/30/19*

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 468261600, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

"Naša su srca ispunjena radošću i ne možemo biti sretniji što čekamo svoje prvo zajedničko dijete", stoji u zajedničkom priopćenju za magazin People. Njihova veza brzo je postala ozbiljna, što dokazuje i poruka koju je Steve uputio Jenni na Valentinovo: "Jenna, ne znam što sam učinio da sam zavrijedio tvoju ljubav, ali ću zauvijek biti zahvalan što su naši životi pronašli put jedan prema drugome", poručio je glumac svojoj dragoj.

Linker
18. travanj 2024 20:14