PROFIMEDIA
prva fotografija

Glumica pokazala svoju najveću sreću nakon teškog puta do majčinstva i otkrila mu ime

Emma Roberts otkrila je uz prvu fotografiju i puno ime sina kojeg je dobila s dečkom Garrettom Hedlundom krajem 2020. godine i sada, nekoliko tjedana kasnije, jasno je da je jedna uistinu ponosna mama.

Emma Roberts otkrila je uz prvu fotografiju i puno ime sina kojeg je dobila s dečkom Garrettom Hedlundom krajem 2020. godine i sada, nekoliko tjedana kasnije, jasno je da je jedna uistinu ponosna mama.

Po prvi puta je Emma Roberts (29) objavila fotografiju držeći dijete u naručju i zahvalivši 2020. godini za najljepšu stvar koju je napravila te otkrila puno ime sina - Rhodes Robert Hedlund. Kako je oboma ovo prvo dijete, njihova avantura roditeljstva tek počinje, a svakoga se dana upoznaju s nekim novim čarima.

Na fotografiji glumica nosi narančastu haljinu Stelle McCartney i štikle Andrea Wazen dok ljulja novorođenče u naručju.

Nećakinja slavne Julije Roberts postala je prva trudnica koja se pojavila na naslovnici Cosmopolitana za koji je pozirala u prosincu.

"Sa 16 godina pomislila sam da ću do 24. godine biti udana s djecom. Ali to se dogodilo onog trenutka kada sam prestala o tome razmišljati", rekla je i tada hrabro priznala kako je u ranim dvadesetima otkrila da ima endometriozu te je bila u strahu hoće li se moći ostvariti kao majka i roditi.

"Sve se promijenilo prije par godina kad sam doznala da imam endometriozu. Još kao tinejdžerka imala sam izuzetno bolne menstruacije - kad god bih to rekla doktoru, poslao bi me kući i rekao da sam previše dramatična. U dvadesetima sam odlučila pronaći žensku liječnicu, koja je napravila potrebne pretrage i napokon je bilo dokaza da nisam bila dramatična. No, do tada je već endometrioza ostavila utjecaj na moju plodnost. Doktorica je predložila da zamrznem jajašca. Tada sam rekla da sam zaposlena, ali zapravo sam bila prestravljena. Na kraju sam i zamrznula jajašca što je bio težak proces", otvorila je dušu Emma.

"Kad sam doznala za moje stanje, bila sam u šoku. Sve se činilo tako trajno. Kad sam krenula razgovarati s drugim ženama, odjednom se otvorio cijeli svijet razgovora o endometriozi, pobačajima, plodnosti. Nekako mi je bilo drago da nisam sama u tome. Na kraju krajeva ja nisam napravila ništa "krivo". Zvuči otrcano, ali čim sam se prestala brinuti, ostala sam u drugom stanju. No ni tada se nisam mogla opustiti jer svašta može poći po krivu. Trudnoću sam zato dugo držala za sebe i svoju obitelj", otkrila je Emma.

image
Emma Roberts i partner Garrett Hedlund napokon uživaju u čarima roditeljstva
PROFIMEDIA

Dobiti novorođenče u pandemiji bilo je puno teže nego što je ovaj par očekivao, a dolazak djeteta zadržali su za sebe jer vrlo ozbiljno shvaćaju koronavirus. Iako svoju sreću žele podijeliti s prijateljima i obitelji, odlučili su da nema posjeta i obilaska djeteta kako bi u potpunosti bili sigurni.

Linker
26. travanj 2024 00:43