Profimedia, Ramey Photo
Teško djetinjstvo

Glumica prvi put progovorila: 'Zbog odjeće su me u školi tako tukli da su me morali šivati'

Glumica je ispričala detalje o svom teškom djetinjstvu koje je ostavilo neizbrisiv trag na njoj.

U devedesetim godinama prošlog stoljeća Winona Ryder je bila zapažena po svom po grunge stilu, a do danas je nastavila impresionirati glumačkim umijećem. No, ovih je dana svijet zaintrigirala novom knjigom, i to autobiografskom, naziva: Winona Ryder: Biografija.

U knjizi je 46-godišnjakinja progovorila o patnji koju je proživljavala kao dijete te je opisala kako su je u školi napadali zato što je nosila odjeću koja se smatrala muškom. Znali su je tako pretući da je zbog dubljih rana morala ići na šivanje. Otkrila je da je danas ipak ona ta koja se zadnja smije jer su je njezini mučitelji tijekom godina uspjeha i slave tražili autogram.

Winonina karijera krenula je uzlaznom putanjom nakon što je snimila film Bubimir redatelja Tima Burtona. Tada je utjelovila famoznu Lydiju Deetz i nakon te 1998. nije nestala sa scene. Upravo glumi u Netflixovoj uspješnici, seriji Stranger Things.

'Jednom sam odjenula muškobanjasto odijelo. Otišla sam u svlačionicu i čula glasove iza sebe. Uhvatili su me za glavu i udarili u ormarić, pala sam na pod. I dalje su me tukli pa sam poslije morala na šivanje', opisala je jedan od napada Ryder.

, Beverly Hills, CA -1/8/17-The 74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

-PICTURED: Winona Ryder
-, Image: 310304722, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
25. travanj 2024 17:04