Jessie J i Channing Tatum
 Profimedia, Backgrid UK
pokušala je sve

Glumica se ne predaje: 'Promijenila sam prehranu i stil života, vjerujem da ću pobijediti bolest'

Nakon što je još prije pet godina saznala da ne može imati djecu, omiljena engleska glazbenica odlučila je stvari uzeti u svoje i pokušala sve ne bi li ipak mogla ostati trudna.

Engleska glazbenica, 31-godišnja Jessie J, za radijski show na Heart Breakfast otkrila je da je nakon teške dijagnoze s kojom se morala suočiti, promijenila životni stil.

'Uvijek sam bila netko tko je otvoren i iskren. Prije četiri, četiri i pol, pet godina, dijagnosticirali su mi tu bolest. Ta liječnička potvrda me bacila u očaj. Rekli su mi da ne mogu imati djecu, no ja ne vjerujem u to. Vjerujem u čuda. Nisam odustala', rekla je Jessie J.

'Posljednje četiri godine promijenila sam prehranu, način života, puno sam radila na sebi. Još uvijek se toga držim', rekla je pjevačica. Četiri je godine bolest držala samo u sebi, odnosno, tek njezini najmiliji znali su za njezinu neplodnost. No, prošle godine odlučila je progovoriti za javnost. U emotivnom govoru u londonskoj koncertnoj dvorani Royal Albert Hallu najprije je otkrila s kakvom se bolešću bori, a potom je otpjevala pjesmu “Four Letter Word” s albuma R.O.S.E., koja govori o tome.

'Znala sam da će to pomoći ženama i muškarcima koji se bore s neplodnošću. Već samo to što netko poznat o tome javno govori može pomoći onima koji ne znaju kako uopće započeti razgovor o tome', istaknula je.

BGUK_1516833 - London, UNITED KINGDOM  - English singer Jessie J and actor boyfriend Channing Tatum pictured out and about holding hands in London. The happy couple looked relaxed as they enjoyed the Spring sunshine in London together!

Pictured: Jessie J, Channing Tatum

BACKGRID UK 14 MARCH 2019, Image: 419396296, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Jessie J i Channing Tatum

Pjevačica, koja je u vezi s 39-godišnjim glumcem Channingom Tatumom od listopada prošle godine, kaže da s njim još nije razgovarala o zajedničkoj djeci, ali i da je drugi izbjegavaju pitati o roditeljstvu. 'Svi izbjegavaju to pitanje pa ga preoblikuju u 'Hoćete li se vjenčati'', rekla je Jessie J.

Glumac joj je veliki oslonac, čak ju je u Royal Albert Hall došao podržati sa šestogodišnjom kćerkicom Everly koju je dobio u braku s kolegicom Jennom Dewan. 'Ova je žena ostavila srce na pozornici, tko god je bio na koncertu mogao je svjedočiti nečem zaista posebnom', napisao je na društvenim mrežama nakon tog njezinog istupa u javnost.

Linker
19. travanj 2024 07:22