Profimedia, Mega Agency
'dijete treba mamu'

Glumica šokirala: 'Prestala sam piti prije tri mjeseca nakon što sam mamurna došla u vrtić'

Da je vrijeme da stane na loptu i prestane konzumirati alkohol glumici Anne Hathaway postalo je više nego jasno nakon nemilog događaja.

Uspješna 36-godišnja glumica Anne Hathaway gostovala je u showu kod Ellen DeGeneres i otvorila dušu po pitanju svojih nezdravih navika, od kojih se jedne odlučila pod hitno i naglo riješiti, a to je ispijanje alkohola.

'Prestala sam piti u listopadu, i prestala sam na najmanje idućih 18 godina. Odnosno, dok god je moj sin kod mene u kući jer nimalo ne volim način na koji to radim, a on dolazi u godine kad me doista treba već od ranog jutra. Jesenas sam tako jedan dan otišla u vrtić po dijete, nisam vozila, ali sam bila mamurna i to mi je bilo dovoljno. Nije mi se to nimalo svidjelo', rekla je Hathaway.

Anne i njezin suprug, glumac Adam Shulman, oboje rođeni Njujorčani, vjenčali su se 2012. godine, a sinčić Jonathan im je na svijet stigao u travnju 2016. godine. Za 18 godina danas trogodišnjak će, prema američkim zakonima, biti punoljetan.

Glumica je i prije progovarala o nezdravoj navici kojoj je kumovala i činjenica da u ranoj mladosti nije naučila voljela sebe. Tako je 2017. za ABC rekla da nikada nije pila toliko da bi to utjecalo na njezin posao, ali je to počelo prelaziti zdravu granicu.

BGUK_1325146 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Venice, ITALY  - American actress Anne Hathaway with her husband Adam Shulman and their son Jonathan Rosebanks Shulman pictured out and about enjoying their holiday in Venice, Italy. The couple were pictured on board the luxury yacht 'TM Blue One' owned by the Italian stylist Valentino Garavani

Pictured: Anne Hathaway, Adam Shulman, Jonathan Rosebanks Shulman



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 385038712, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
EXCLUSIVE: Anne Hathaway and husband Adam take their son to a playground in Chelsea neighborhood in NYC. ***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
21 Nov 2017
Pictured: Anne Hathaway., Image: 355901928, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
23. travanj 2024 15:30